Alexandru Ciucu a pus mâna pe o avere, la ”Imperiul Leilor”! După epidemie, creatorul dispune de două milioane euro pentru relansarea afacerii! ”M-a costat pierderea controlului”

Alexandru Ciucu a fost unul dintre concurenții celui mai recent episod al emisiunii ”Imperiul Leilor”, cunoscutul creator vestimentar reușind să pună mâna pe o adevărată avere: 2 milioane de euro.

Autor: Calin Perian

In articol:

E adevărat, Alexandru Ciucu, care a prezentat un plan de afaceri care a părut interesant investitorilor, a cedat, în schimbul banilor cu pricina, 60% din acțiunile firmei sale.

Citeste si: Casa în care locuiesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, călcată de hoți! Toată lumea era acasă! "Când au intrat, au văzut că..."

Citeste si: Alina Sorescu este în doliu: „Vei rămâne veșnic în sufletele noastre”

Citeste si: Gigi Becali are un costum special la nunta fiicei sale, Teodora! Cum a ales să se îmbrace latifundiarul

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Alexandru Ciucu a fost unul din concurenții clei mai recente emisiuni „Imperiul Leilor”, de la Pro TV. Designerul vestimentar s-a prezentat în fața celor cinci investitori cu un plan de afaceri ce avea nevoie de susținerea financiară a acestora, de 2 milioane de euro, pentru a fi implementat, el dorind să își extindă brandul său de costume la nivel internațional.

Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanți investitori, a ales planul designerului, iar implementarea lui va avea loc după ce perioada de izolare la domiciliu necesară în timpul epidemiei COVID-19 se va sfârși.

“A fost o dorință mai veche de-a mea de a duce brandul de costume Alexandru Ciucu, care este și Furnizor al Casei Regale, la nivel internațional. Îmi doresc să creez modele originale de sacouri, costume și, în general de vestimentație masculină pentru piața internațională, în condițiile în care marile branduri de lux nu vin cu lucruri îndrăznețe pe piață și preferă să rămână în zona confortabilă a negrului, a griului și a tăieturilor clasice.

În spatele acestui vis frumos stă multă logistică, cheltuieli de producție/transport/depozit, efort de implementare, marketing, PR, etc. Dar nu este imposibil. Am evaluat o primă investiție la circa 2 milioane de euro, după care afacerea ar trebui să devină autosustenabilă”, declară Alexandru Ciucu.

“Am văzut această emisiune ca pe o oportunitate de a evolua în carieră la un nivel pe care nu l-aș putea susține financiar de unul singur, și poate mai important, posibilitatea asocierii cu oameni mai experimentați și mai puternici decât mine.

Mă bucur mult că proiectul meu a fost ales de Mohammed Murad, pentru că, la fel ca și mine, el vine dintr-o familie cu tradiție în producția de îmbrăcăminte și înțelege foarte bine oportunitățile și limitările în domeniu”, adaugă Alexandru Ciucu.

Cu toate acestea, recunoaște Alexandru Ciucu, situația la care a ajuns pentru a primi cele două milioane de euro este una la care nu se gândea. “Am simțit că, dacă îmi prezint proiectul în mod profesionist, fără stres și fără emoții negative, am o șansă să primesc finanțarea. O șansă mică, dar care s-a dovedit reală. Am dorit de la bun început să prezint proiectul asa cum va fi el, cu eforturi și sacrificii, dar și cu satisfacțiile aferente. Recunosc că, atunci când a venit momentul deciziei leilor, m-am simțit puțin ca la Judecata de Apoi. Practic, nu mai ai dreptul să spui nimic, îi lași pe alții să decidă soarta ta. Am primit banii pe care mi-i doream pentru finanțarea afacerii, dar am pierdut viitorul control al acesteia. Inițial doream o finanțare de 2 milioane de euro și ofeream în schimb 20% din afacere. În final, am acceptat să primesc suma respectivă, dar cedând un procent de 60% din business. Este adevărat că m-a costat pierderea controlului financiar și decizional în noua afacere, dar pentru mine contează mai mult un partener puternic și să am puțin dintr-un business mare decât mult dintr-unul mic”, declară designerul.

 

 Afacerea lui Alexandru Ciucu se relansează după epidemia de coronavirus

Odată cu implementarea acestui nou plan de afaceri, se vor crea noi locuri de muncă pentru români, explică Alexandru Ciucu. “Sper să se încheie cât mai repede această perioadă nefastă a răspândirii Coronavirus-ului pentru ca viața tuturor să revină la normal. Între timp, vom avea o primă întrevedere, cât de curând, cel mai probabil pe Skype, pentru a stabili detaliile de început și direcțiile pentru viitorul apropiat”, a mai spus Alexandru Ciucu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă se gândesc la o împăcare după divorț? Gesturile care i-au dat de gol

Jador, nominalizat pentru eliminare la Survivor România după ce strategia Faimoșilor a dat greș. „Nu mai înțeleg nimic. Plec direct acasă!”

Războinicii își iau revanșa și câștigă imunitatea la Survivor România. Victoria, decisă în proba de ștafetă. Zanni: Să învățăm ceva din eliminarea Anei Porgras!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies