Alexandru Ciucu i-a făcut cadou Regelui Mihai un bust de bronz din 1927

Alexandru Ciucu, furnizor oficial al Casei Regale a României, i-a făcut cadou Regelui Mihai, cu ocazia aniversării a 92 de ani de viaţă, un bust din bronz cu totul special. Este vorba de o sculptură ce datează din 1927 şi care îl reprezintă pe Majestatea Sa la vârsta de şase ani. Ineditul obiect a fost achiziţionat de Alexandru Ciucu în cadrul unei licitaţii recente.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere“Chiar pe data de 25 octombrie l-am trimis frumos împachetat la Palatul Elisabeta, insoţit de o scrisoare în care am aşternut gânduri de felicitare. Ulterior am primit la rândul meu o scrisoare de mulţumire din partea Majestăţii Sale”, declară designerul.

Alexandru Ciucu a participat, alături de soţia lui, Alina, la concertul extraordinar de la Ateneul Român, organizat în beneficiul programului Tinere talente al Fundaţiei Principesa Margareta a României.

fara descriere"Sala mare a Ateneului Roman a fost arhiplină, fapt care m-a bucurat foarte mult. Am salutat membrii Familiei Regale, mai precis pe ASR Principesa Margareta, ASR Pricipele Radu şi pe ASR Nicolae şi, prin intermediul lor, i-am urat la multi ani Majestăţii Sale Regelui Mihai”, spune designerul.

Anul trecut, pe 25 octombrie, Alexandru Ciucu i-a oferit Regelui Mihai o medalie jubilară de 25 de ani de domnie a regelui Carol I, sculptată de Paul Telge în 1891. În 2011, designerul i-a dăruit, cu ocazia aniversării a 90 de ani de viaţă, o ediţie specială din 1916 a ziarului francez Le Petit Journal, dedicată în întregime istoriei familiei Regale a României la acea vreme. Ambele obiecte au fost achiziţionate de designer în cadrul unor licitaţii speciale.

fara descriereÎn primăvara acestui an, Alexandru Ciucu a primit un nou titlu de Furnizor al Casei Regale a României, mulţumită serviciilor impecabile oferite începând cu anul 2010. Designerul a fost ridicat la rangul de maestru şi va asigura vestimentaţia membrilor familiei regale pentru următorii trei ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate