Alexandru Ciucu: “Imi mai doresc cel putin doi copii!”

Alexandru Ciucu isi doreste o familie numeroasa si marturiseste, in noul numar al revistei Tonica, faptul ca viseaza sa mai aiba cel putin doi copii.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDesignerul vestimentar si sotia lui, Alina Sorescu, au devenit parinti la inceputul acestui an si s-au dedicat in ultimele opt luni in totalitate fetitei lor.

“Perioada primelor 8 luni de viata ale Carolinei i-am dedicat-o in totalitate si voi fi si in continuare foarte implicata in cresterea ei. Mama mea este ajutorul meu de nadejde, astfel incat sa imi pot relua si eu usor-usor activitatea profesionala. Conteaza mult prea mult cea mica pentru mine, imi doresc mult prea mult sa-i fiu aproape, asa ca nu se pune problema sa pierd momentele importante.

Am avut de cand ma stiu o viata organizata si sper sa o pot mentine asa si de acum incolo. Elena Carolina ne-a unit si mai mult, iar pe mine m-a invatat sa ma bucur de fiecare zi – ca e sanatoasa, ca suntem sanatosi, ca suntem impreuna. Pe masura ce va creste vom incerca sa ii ghidam pasii cat mai intelept cu putinta. Sper ca in acelasi timp ea sa invete deja de la noi ce e iubirea”, a declarat Alina Sorescu pentru Tonica.

Intrebat daca isi mai doreste copii, Alexandru Ciucu a raspuns ferm: “Da, cel putin doi!”


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate