Alexandru Cumpănașu a apărut înarmat la televizor, după ce în august a anunțat că ia lecții de tras cu arma pentru a-și apăra familia

Alexandru Cumpănașu a fost invitat în cadrul unei emisiune, unde a vorbit despre candidatura sa la alegerile prezidențiale, dar a avut la purtare și o armă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, a apărut ca invitat în cadrul unei emisiuni tv cu o armă în mână. 

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu: „Nu mai am dovezi că Alexandra este vie”

Citeste si: Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu: “N-a terminat nici măcar anul I de facultate, dar predă la facultăţi. E deja prea multă impostură, nu?”

Citeste si: Singura dovadă că familiile Cumpănașu și Măceșanu sunt foarte apropiate! Mormântul în care va fi îngropată Alexandra este lipit de cel al familiei politicianului! FOTO EXCLUSIV

Alexandru Cumpănașu a apărut înarmat la televizor, după ce în august a anunțat că ia lecții de tras cu arma pentru a-și apăra familia

Alexandru Cumpănașu a fost invitat în emisiune pentru a vorbi despre campania prezidențială, dar a avut și un moment în care a vorbit despre pasiunile sale. 

„Am câteva hobby-uri. Am o surpriză pentru dumneavoastră! Este un airsoft, de fapt este o replică AK47. Tragem cu ea, dar nu în dumneavoastră, stați liniștit. Merg des în poligon, trag cu toate tipurile de armă. (...) Din punctul meu de vedere, este un sport sau, dacă vreți, o preocupare bărbătească", a spus Alexandru Cumpănașu, care a spart mai apoi şi câteva baloane.

fara descriere

Reacțiile în mediul online nu au întârziat să apară, cei mai mulți spunând despre Alexandru Cumpănaşu că habar nu are să folosească o astfel de armă. El nu îşi sprijină patul puştii pe umăr, iar la un recul partea din faţă a armei joacă mult, deoarece nu este susţinută. 

Poliţistul Marian Godină a reacţionat şi el şi a comentat râzând: „Era pe sistem, pregătit să schimbe magazia! :))". 

Alexandru Cumpănașu a declarat la sfârșitul lunii august că s-a apucat să

ia lecţii de tras cu arma pentru a-şi putea apăra familia la nevoie.

„Am hotărât să-mi apăr singur familia pana cand vom avea un restart al institutiilor menite sa ne apere. Asa ca am participat la mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme!!. Lupta mea împotriva tuturor clanurilor care au ocupat România continuă până la capăt, Ori eu, ori ei!”, a declarat Alexandru Cumpănașu la vremea aceea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate