Alexandru Cumpănașu ar fi fost dorit de Liviu Dragnea la șefia TVR! În 2015, presa îl dădea pe unchiul Alexandrei ca succesor al lui Stelian Tănase

Alexandru Cumpănașu ar fi fost în cărți pentru preluarea postului de șef al TVR la propunerea PSD, în 2015.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Alexandru Cumpănașu putea ajunge în fruntea Televiziunii Române în 2015, după debarcarea lui Stelian Tănase. La acea vreme, Cumpănașu, care realiza o emisiune săptămânală la Realitatea TV, era considerat un om de casă al Partidului Social Democrat. De cealaltă parte, Tănase căzuse în dizgrația alianței de guvernământ pentru că îl deranjase pe Gabriel Oprea cu știri legate de doctoratul plagiat.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, prima reacție după moartea copilei de 11 ani din Dâmbovița: "Voi declanșa un jihad împotriva infracționalității din România"

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a avut o reacție dură, după ce fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost găsită moartă pe câmp: ”Câți copii trebuie să mai moară?”

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui: ”De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad?”

”Potrivit unor surse din PSD, Alexandru Cumpănașu, moderatorul emisiunii ”Ambasador România” este dorit de Liviu Dragnea pentru a prelua conducerea TVR în locul lui Stelian Tănase, însă acesta nici nu vrea să audă. De cealaltă parte, premierul Victor Ponta vrea ca Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru Românii de pretutindeni sau Cornel Calotă, putător de cuvânt al Guvernului, să-l înlocuiască pe Tănase”, scria Adevărul în 2015.

Intră pe stirilekanald.ro și vezi ce spunea Alexandru Cumpănașu despre propunerea lui Dragnea!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate