Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Informația care-i va speria pe toți! Ce se va întâmpla cu România pe 21 noiembrie

Alexandru Cumpănașu a făcut zilele trecute o dezvăluire cumplită despre ce urmează să se întâmple în următoarea perioadă.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Alexandru Cumpănașu a făcut zilele trecute o dezvăluire cumplită despre ce urmează să se întâmple în următoarea perioadă.

Într-un live pe pagina sa de Facebook, Alexandru Cumpănașu, fostul candidat de anul trecut la Președinția României, devenit cunoscut ca unchiul Alexandrei Măceșanu, fata răpită la Caracal de Gheorghe Dincă, a făcut o dezvăluire cutremurătoare.


In articol:

Alexandru Cumpănașu susține că are informații clare despre faptul că pandemia de coronavirus va duce la o decizie fără precedent la nivelul Uniunii Europene, închiderea totală a granițelor, și probabil o nouă carantină în anumite țări. Data preconizată pentru aceste decizii fără precedent este 21 noiembrie.

Citeste si: OMS face anunțul de care se teme toată lumea. „Ne aflăm într-un moment critic în această pandemie.” Ce se va întâmpla în lunile următoare

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Alexandru Rafila: ”În realitate în România se îmbolnăvesc 40.000 de persoane pe zi”

carantina Uniunea Europeana
Pe 21 noimebrie, Uniunea Europeana cva intra in carantina, sustine Alexandru Cumpanasu[Sursa foto: PixaBay]

Alexandru Cumpănașu, despre decizia fără precedent a Comisiei Europene ”Se va închide toată Uniunea Europeană”

”Din informațiile pe care eu le am de la sursele mele de la Bruxelles, România se va închide în jurul datei de 21 noiembrie. Este o decizie fără precedent! Din informațiile pe care le am, se va închide toată Uniunea Europeană. Comisia Europeană discută, fără să fie ceva oficial la acest moment, de un ”lock down”, adică o stare de urgență la nivelul întregii Uniuni Europene. Este vorba despre o decizie pe care comisarii europeni o iau foarte greu. Din păcate, din informațiile pe care le am eu, numărul de cazuri la nivelul Uniunii Europene va sări de 1 milion cât mai curând. Sigur nu intru pe fond  să discut dacă pandemia asta este una inventată sau nu. Această stare de urgență la nivelul întregii UE este amplu discutată la nivelul Comisiei Europene, chiar dacă acum cu ușile închise. Eu cred că ea se va produce mult mai devreme de data de 21 noiembrie, data preconizată pentru a da o închidere totală a UE. Din discuțiile pe care le-am avut cu persoane implicate, cu contactele mele din plan extern, mai degrabă se va merge la o închidere treptată: Franța, Spania, Italia, nu vor să mai aștepte până atunci (n.red 21 noimebrie)”, este declarația lui Alexandru Cumpănașu despre posibilitatea unei carantinări la nivelul întregii Uniuni Europene.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Cinci frați bolnavi de Covid-19 au pătimit timp de șase luni de pe urma bolii

Doliu în medicina românească! Încă un medic renumit a fost răpus de coronavirus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies