Alexandru Cumpănașu, decizie ȘOC, alături de familia Luizei Melencu! Ce se va întâmpla săptămâna viitoare

Alexandru Cumpănașu și familia Luizei Melencu au luat o decizie de comun acord. Ce se va întâmpla săptămâna viitoare!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Alexandru Cumpănașu, cel care candidează și la președinție, a luat o decizie imediată, alături de familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a fost răpită de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Săptămâna viitoare, el împreună cu familia fetei de 18 ani vor merge în Italia, la Squadra Mobile - Departamentul Antimafia din Italia, pentru a depune o plângere penală.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă! Cum era trecut monstrul din Caracal în telefonul apropiaților

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Ce se întâmplă ACUM cu fetele din liceul Alexandrei Măceșanu! Victima lui Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie clasa a X-a la un liceu din Caracal

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, dezvăluire ȘOC despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ”Aceste două fete se află acum împreună”

„Dragi români, noaptea trecută am vizitat familia Melencu, cu care am stat de vorbă preț de câteva ore. Am prezentat familiei toate elementele de probe pe care le dețin cu privire la Luiza. În urma analizării probelor, am stabilit de comun acord, familia Melencu și cu mine, să ne deplasăm săptămâna viitoare, cât mai curând posibil, la Squadra Mobile (Departamentul Antimafia din Italia) pentru a depune plângere penală precum și toate mijloacele de probă pe care le deținem cu privire la faptul că Luiza ESTE în VIAȚĂ, dar și cu privire la familia Dincă și vinovăția acestora în acest caz”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate