Alexandru Cumpănașu face acuzații grave: „Procurorul nu a deschis dosar penal, după ce Alexandra a sunat la 112”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, continuă să lupte pentru a afla cine sunt cei care se fac vinovați de tragedia din familia lor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani care a dispărut din Caracal, este hotărât să facă tto ce îi stă în putință pentru a se face dreptate. Alexandra a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. A sunat la 112, sperând că avea să fie salvată de autorități. Acum, toată familia vrea să știe cine se face vinovat de faptul că minora nu a fost găsită la timp de către polițiști.

„Vă pot spune un lucru uluitor: domnul procuror de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal nu ca urmare a sesizărilor de la 112, nu ca urmare a presupuselor sesizări făcute de Poliția Dobrosloveni, ci ca urmare a unei emisiuni TV. Domnul procuror Vasilescu a luat legătura cu procurorul de aici, de la Caracal, care avea toate datele să deschidă dosarul penal, s-a deplasat la Caracal și abia la 15:30 s-a deschis dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, ca urmare a vizionării unei emisiuni la televizor. În condițiile în care Alexandra a sunat la 112 de 3 ori, în condițiile în care poliția Dobrosloveni avea obligația de îndată să raporteze dacă nu miercuri seara, măcar joi la ora 8:00 această dispariție. Polițistul din Caracal care a vorbit cu Alexandra avea obligația să raporteze de îndată, că asta este procedura Ei bine: nu a existat nimeni care să sesizeze, domnul Vasilescu s-a uitat la televizor și a văzut că a dispărut o fată și s-a dus peste procurorul de la municipiu”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Caracal, relatează Cancan.

Citeste si: Povestea inginerului ajuns cerșetor la metrou, în București, s-a sfârșit tragic! Ce s-a întâmplat cu Laurențiu, după ce drama lui a devenit virală

fara descriere

Parchetul General a anunțat că procurorii nu au interzis polițșiștilor să intre în casa lui Ghoerghe Dincă, a mai spus Alexandru Cumpănașu. „Au decis de comun acord să intre la ora 6:00 dimineața, deci nu i-a obligat nimeni să nu intre. Eu nu cred în această variantă, cred doar în varianta mafiei locale. În acest moment vorbim nu doar de o mafie a clanurilor interlope, ci și de o mafie a instituțiilor”, a mai spus el.

„S-au constatat sincope în comunicarea dintre organele de poliţie şi procurori, constând în aceea că, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal după aproximativ 5 ore de la sesizarea Serviciului 112, ceea ce a condus la solicitarea şi dispunerea măsurilor necesare în vederea localizării şi identificării autorului cu întârziere”, se arată în comunicatul Parchetului General de la acel moment.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate