Alexandru Cumpănașu face dezvăluirea care schimbă tot: „Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Magistrații italieni îl protejează pe Dincă”

Alexandru Cumpăanu este în continuare convins că Alexandra Măceșanu este în viață și că a fost răpită de o rețea din care face parte și Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Invitat într-o emisiune de televiziune, Alexandru Cumpănașu a vorbit despre vizita lui în Italia și a povestit, în mare ce a făcut acolo, urmând ca, la un moment dat, să ofere mai multe detalii.

„Sunt probe la dosarul DIICOT pe care l-au ignorat cu desăvârșire procurorii DIICOT. 70 de pagini. În ele sunt informații clare cu privire la politicieni care nu fost nici azi audiați și care aveau cunoștință despre Dincă, despre relațiile pe care le avea în Italia, despre protejarea lui de către acești politicieni. O parte din banii partidelor politice vin de la rețele de trafic de carne vie. Procurorii din Italia ne-au rugat să păstrăm confidențialitatea numelor și a datelor”, a spus Alexandru Cumpănașu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu s-a întâlnit cu șeful antimafia Italia

„Am avut o întâlnire de o oră și jumătate cu șeful antimafia Italia, după care timp de 10 ore am fost audiați.Am prezentat acolo dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Le-am spus foarte clar: magistrați italieni implicați în protejarea rețelei lui Dincă.

Citeste si: Pedofil român, prins într-un parc din Marea Britanie! Își dăduse întâlnire cu o fată de 15 ani cu care urma să facă sex

Citeste si: Mario Iorgulescu, spaima personalului medical! O asistentă de la Elias a rupt tăcerea despre comportamentul tânărului

Citeste si: Ce spun angajații cimitirului unde își doarme somnul de veci mama Gabrielei Cristea! ”Noi n-am văzut-o deloc pe Gabi la mormântul Didinei! Și stăm zi lumină aici!” EXCLUSIV

La momentul potrivit o să fac publice probele cu privire la amenințări directe din partea unui clan interlop, cu nume și prenume, cu ceea ce aveau de gând să facă cu privire la persoana mea. Pe teritoriul italian m-am simțit mai în siguranță decât aici”, a mai declarat Alexandru Cumpănașu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate