Alexandru Cumpănașu îl face praf pe Daniel Breaz, ministrul Educației, după ce a spus că nu are diplomă de Bacalaureat! A publicat și dovada că a trecut examenul de maturitate și i-a transmis un mesaj: „Te informez că, în scurt timp, o să ai o surpriză”

Alexandru Cumpănașu a publicat fotografii cu diploma lui de Bacalaureat. El l-a făcut praf pe Daniel Breaz, ministrul Educației.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Recent, Daniel Breaz, ministrul Educației, a declarat că Alexandru Cumpănașu nu ar avea diplomă de Bacalaureat. Candidatul la alegerile prezidențiale a răbufnit pe Facebook și l-a făcut praf, dedicându-i un întreg paragraf pe pagina lui.

„⚠️Mizerie fără precedent a ministrului educației, pardon, a celui care se dă ministrul educației, în fapt, el uzurpând aceasta calitate. În loc să se preocupe de faptul că peste 700.000 de copii din România nu au manualele până la această oră, că se apropie iarna, și sunt sute de școli neaprovizionate cu lemne, consideră că cea mai importantă problemă a domniei sale e să mintă cu nerușinare, calomniindu-mă într-un mod ordinar. Penalul Breaz (care nu va mai fi deloc breaz după această postare) a îndrăznit să calomnieze un Prezidențiabil, mințind (probabil pentru că VOTCĂ - prietenii știu de ce) o țară întreagă.

Acest individ, o rușine a Guvernului României, a afirmat că nu aș deține diplomă de bacalaureat. O astfel de mârlănie se demontează așa:
Băi, breazule, ai mai jos o fotografie a diplomei mele de bacalaureat. Ca să nu mai vorbim despre sutele de telefoane primite de colegii mei de la liceu cu care am râs pe seama nemerniciilor tale.

Deci, eu am diploma de bacalaureat, da' te informez că, în scurt timp, o să ai tu O SURPRIZĂ.
P.S: Echipelor de consultanți ai contracandidaților mei (care prin activitatea lor dovedesc "că au cu două clase mai mult decât trenul"), le transmit că Prezidențiabilul Alexandru Cumpănașu nu poate fi intimidat cu astfel de ticăloșii diletante și, ar fi indicat pe viitor, să vă pregătiți "să pansați" rănile care vor urma❗ #OriNoiOriEi”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Stefania a fost ucisă de sora ei mai mare pentru că era mai frumoasă decât ea! Criminala i-a scos ochii, i-a tăiat urechile și a înjunghiat-o de 189 de ori

Ce note a luat Alexandru Cumpănașu la examenul de Bacalaureat

Alexandru Cumpănașu a publicat și dovada că a trecut cu brio examenul maturității. Candidatul la alegerile prezidențiale a luat note foarte bune.

Limba și literatura română - scris - nota 9,00
Limba și literatura română - oral- nota 10,00
Matematică - nota 10,00
Informatică - nota 8,70
Limba engleză - 10,00
Istoria Românilor - 9,70
Media generală la Bacalaureat - 9,56

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate