Alexandru Cumpănașu, noi declarații în cazul Caracal: „Credem că nu Gheorghe Dincă a violat”

Familia Alexandrei Măceșanu cere noi dovezi legate de ce s-a întâmplat cu fata. Alexandru Cumpănașu a făcut declarații legate de Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu s-a implicat foarte mult în cazul Caracal, fiind deseori prezent în presă pentru a oferi declarații legate de tragedia prin care trece familia lui. Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheorghe Dincă, iar de atunci autoritățile încearcă să elucideze misterul.

Familia Alexandrei Măceșanu a depus, miercuri, prin avocat, mai multe solicitări la DIICOT, una dinte ele fiind aceea de a se efectua o expertizare a lui Gheorghe Dincă, din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. Conform declarațiilor făcute de Alexandru Cumpănașu, familia nu crede că Gheorghe Dincă a acționat singur sau că el este cel care a violat-o.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

„Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Cumpănașu.

fara descriere

Citeste si: Logodnicul a transmis un mesaj dureros pentru Alina, tânăra care s-a aruncat de pe podul Agigea cu nici o săptămână înainte de nuntă

„Am solicitat extinderea cercetărilor, expertizei INML. În acest moment, din raport, avocatul nostru nu a înțeles mai nimic. Nici eu, nici familia nu am înțeles. În măsura în care nu va fi acceptată această extindere, vom solicita o nouă expertiză a ADN-ului Alexandrei, asupra acelor rămășițe din butoi, care să fie făcută tot la INML. Adică reluarea procedurii de expertizare. Asta nu ne oprește să comandăm o expertiză în afara țării, lucru care a rămas valabil”, a mai spus Cumpănașu, a mai declarat el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate