Alexandru Cumpănașu, pus sub acuzare de DNA! Ce acuzații i s-au adus după ancheta de la Caracal

Alexandru Cumpănașu ar fi fost pus sub acuzare de procurorii de la DNA Constanța.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu ar fi fost pus sub acuzare de procurorii de la DNA Constanța. Se pare că fostul candidat la prezidențiale, devenit cunoscut odată cu cazul Caracal, ar fi mințit în legătură cu studiile sale superioare.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de criminalul Gheorghe Dincă, ar fi furnizat date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de facultatea SNSPA. Astfel, el ar fi mințit că are studii superioare, pentru a putea aplica pentru postul de expert în cadrul unui proiect implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale i Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.

Alexandru Cumpănașu șochează: ”Dăncilă a ordonat EXECUȚIA mea și a familiei mele”

Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj extrem de dur la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care o acuză că ”a ordonat execuția lui și a familiei”. Unchiul Alexandrei Măceșanu spune că va face publice probe despre presiunile pe care Dăncilă le-a făcut asupra unor funcționari publici care ”să declare ceva” împotriva lui.

”Adio Dăncilă! UMILIREA ESTE MAXIMĂ! Adio analfabetismului și clientelei certate cu limba română în funcții publice. Sper ca actualul Guvern să nu repete greșeala promovării prostiei, incompetenței și răutății mascate. Femeia care a dat ORDINUL execuției mele și a familiei mele, devine istorie! Cumpănașii au stat ori acasă ori și-au anulat votul, nu așa cum spuneau tutarii lui Dăncilă că vor merge să o voteze pe ea (...)."

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate