Alexandru Cumpănaşu: „Vrem să ajutăm procurorii. Vom avea o echipă independentă de investigatori”

Alexandru Cumpănaşu a precizat la ieşirea din Parchetul General că lucrează la realizarea unei echipe independente de investigatori, formată din foşti procurori, oameni din servicii şi poliţişti pentru a strânge mai multe informaţii cu privire la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi a sprijini ancheta.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a depus luni, la Parchetul General, noi documente, care susţin plângerile făcute de către acesta, în urma dispariţiei nepoatei sale. Acesta a declarat că va începe o investigare paralelă, pe cont propriu, cu ajutorul unei echipe de specialişti, pentru a strânge mai multe informaţii despre dispariţia Alexandrei şi a ajuta ancheta în curs a procurorilor DIICOT.

,,Eu cred că anchetatorii au foarte multe lucruri de făcut în acest moment, vrem să îi ajutăm, atât pentru liniştea noastră, a familiei, dar şi pentru mine. Partea de comunicare e una, dar e o parte de investigare pe care trebuie să o fac cu 2-3 colegi care mă ajută din bunăvoinţă. În perioada următoare, deja am început acest lucru. Lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în parchet, poliţie, în serviciile de informaţii. S-au oferit, voi face o echipă, zic eu, bună.

Citeste si: Prietenul lui Gheorghe Dincă ascunde un trecut tulburător! Legătura neștiută dintre el și criminalul din Caracal

Citeste si: De ce purta, de fapt, Gheorghe Dincă genunchiere! Un medic a explicat

Vor respecta întru-totul legea, vor acţiona în cadru legal şi orice informaţii vor afla le vor aduce de îndată în atenţia procurorului şi nu a opiniei publice Încercăm să venim în ajutorul lor. Dacă dânşii consideră că nu au efective suficiente sau lucrurile durează, eu cred că prin mijloace legale, cred că dânşii (echipa independentă de investigare - n.r.) vor putea afla mult mai multe decât vom putea noi în acest moment, mergând la faţa locului, mergând pe firul evenimentelor. De săptămâna aceasta vom avea această echipă, nu le voi da numele, dar voiam să se ştie public acest lucru”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la ieşirea din sediul Parchetului General.

Căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, luni dimineaţa, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziţie.

sursa: Mediafax

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate