LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Alexandru, nepotul Nadiei Comaneci,  este un baiat dragut, sarmant si, mai ales....singur! Asa ca, fetelor, nu ratati momentul!

Alex Comaneci, nepotul Nadiei, studiaza in America, practica judo-ul de performanta si, ca un amanunt pentru fete, este un baiat singur, pentru ca s-a despartit recent de fosta lui iubita!

Distribuie pe:

fara descriereAlexandru, impreuna cu matusa Nadia si tatal lui, AdrianLa cei 20 de ani ai sai, Alexandru Comaneci, nepotul celebrei gimnaste Nadia Comaneci, se poate considera un baiat extrem de matur. De cand traieste in Oklahoma (SUA), unde este student, Alex a invatat sa se descurce in viata, constientizand ca apropierea lui ca grad de rudenie cu Nadia il onoreaza, dar il si obliga in egala masura. In timpul liber, Alex practica judo-ul de performanta, fiind unul dintre cei mai buni studenti din cadrul Universitatii. "Stiu ca fiecare examen pe care-l am de sustinut la scoala este foarte important ", a precizat Alex Comaneci pentru WOWbiz.ro. In privinta vietii personale, nepotul Nadiei ne-a dezvaluit ca in clipa de fata este singur. "Am avut o relatie cu o fata, dar aceasta s-a incheiat. Acum sunt singur, dar nu-mi fac probleme din acest punct de vedere", a marturisit razand Alex.  


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate