Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe: „S-a schimbat la faţă când a aflat că trebuie să mimez o partidă de sex!"

S-a aflat că Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe. În 2004, cei doi au jucat împreună în telenovela Numai iubirea, iar personajele interpretate de ei erau implicate într-o relaţie sentimentală. La un moment dat, a avut loc şi o scenă de sex care, se pare, l-a deranjat pe Pepe, iubitul de atunci al Oanei Zăvoranu. (vezi ce soră frumoasă are Ioana Ginghină)

Citeste si: Soțul iubitei lui Papadopol are probleme și cu poliția! Actorul Adrian Titieni se află sub supraveghere după ce a consumat alcool și a urcat la volan

Citeste si: Adriana Titieni și Alexandru Papadopol au descoperit că au aceleași rădăcini! Explicația potrivirii perfecte în cel mai nou cuplu din lumea actorilor

Citeste si: Alexandru Papadopol a avut gânduri negre legate de viaţa lui: „Mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi”

Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe. Oana şi Pepe şi-au amânat nunta

“Pepe şi Oana Zăvoranu nu se vor mai căsători de Crăciun, aşa cum anunţaseră iniţial. Nunta va avea loc totuşi prin primăvară. Cel puţin aşa a afirmat viitorul soţ. Să sperăm că evenimentul nu va fi amânat la infinit, aşa cum multe cupluri de vedete au procedat şi, care, până la urmă şi-au spus "Adios!", scria Jurnalul naţional în noiembrie 2004.

Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe. Alexandru şi Oana erau iubiţi în film

Nu mai e un secret că Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe. “Oana a declarat că Pepe este gelos pe partenerul ei din film, Alexandru Papadopol: "Iubitul meu s-a schimbat la faţă când a aflat că trebuie să mimez, în serial, o partidă de sex!", a mai relatat ziarul. Ulterior, Oana şi Pepe s-au însurat, dar au divorţat, la fel cum s-a întâmplat şi cu Papadopol şi Ioana Ginghină.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate