Alexandru Rafila, ieșire la adresa ministrului Vlad Voiculescu: ”Dânsul nu face nimic, nu-și asumă nimic”

Medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, l-a criticat dur pe Vlad Voiculescu, deputat PSD, despre care spune că nu vine niciodată cu soluții la problemele din sistem.

Vlad Voiculescu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Alexandru Rafila susține că Vlad Voiculescu se comportă în relația cu Guvernul de ca și cum ar fi încă parte din societatea civilă. Astfel, în loc să vin cu soluții, el preferă să nu-și asume nimic.

El a dat exemplu proiectul eșuat al testării în școli.

Rafila: ”Am crezut că lucrurile vor evolua în bine”

”Este această pasare de responsabilitate între Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei. Dumneavoastră sunteţi Ministerul Educaţiei, organizaţi voi în şcoli. Bun, dar daţi-ne o soluţie, cadrele medicale în medicina şcolară sunt puţine, găsim o soluţie să testăm în şcoli(...) Această derogare de responsabilitate pe mine m-a deranjat foarte mult. Eu am fost unul dintre... era să spun dintre fraieri. Nu, nu am fost fraier, dar am fost unul dintre cei care am crezut că odată cu venirea domnului Voiculescu lucrurile vor evolua în bine şi chiar am spus lucrul ăsta public la un post de televiziune. M-am înşelat. Dânsul nu face absolut nimic, nu-şi asumă absolut nimic”, a afirmat Alexandru Rafila, la Prima TV.

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță a primit sponsorizări de peste 17.000 de lei din partea unei companii producătoare de vaccin anti-COVID-19! Coordonatorul campaniei naționale anti-vaccinare și-a decontat prezența la evenimente medicale în perioada 2016-2018!

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Alexandru Rafila susține că inițiativa PSD de a solicita înființarea unei comisii parlamentare care să verifice date legate de modul în care pandemia a fost gestionată în România s-a născut tot ca urmare a unor afirmații ”ciudate” făcute de Vlad Voiculescu. ”Un soi de declarație de tip Armaghedon”, a catalogat Rafila afirmația ministrului, conform căreia anumite lucruri legate de pandemie nu au fost raportate corect.

Citeste si: Se complică situația în procesul în care Arafat și Voiculescu sunt chemați să explice riscurile vaccinării anti-COVID! Dosarul, plimbat de la o instanță la alta! EXCLUSIV

”E o inadaptare în a lua decizii”

Aleandru Rafila
Aleandru Rafila, medic și deputat PSD

”Ştiţi, mentalitatea asta că tu eşti ministru dar, de fapt, eşti în afară şi tot timpul atragi atenţia asupra neajunsurilor în loc să rezolvi neajunsurile, de fapt este o inadaptare în a lua decizii.

Tu rămâi totdeauna critic, în afară, societatea civilă care monitorizează autoritatea, care vine cu critici dar nu vine cu soluţii şi tu eşti acolo ca să vii cu soluţiile, nu ca să exacerbezi criticile. Rezolvă situaţia! Or această ieşire a domnului ministru probabil că a creat un sentiment de insecuritate, că de fapt lucrurile sunt ţinute într-o zonă gri şi că trebuie să venim să vedem, Parlamentul al trebui să vină să vadă care este situația reală a controlului acestei pandemii”, a mai spus Alexandru Rafila pentru postul de televiziune.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Românii se vor putea testa de COVID și în farmacii! Vlad Voiculescu: „Duce la o raportare mai bună”

Gabriela Firea atacă dur măsurile luate de guvern împotriva COVID-19! ”Ce risc reprezintă o plimbare în parc la orice oră?”

Noile restricții adoptate de Guvern intră în vigoare duminică, 28 martie. Descarcă noul model de declarație pe propria răspundere

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies