Alexandru Rafila prevede carantinarea totală a țării după alegerile parlamentare. Ce a declarat reprezentantul României la OMS

Alexandru Rafila susține că după alegerile parlementare, autoritățile o să declare carantină totală. Reprezentantul României la OMS este de părere că această scădere a numărului de infectări cu COVID-19 este doar pentru a încuraja românii să iasă la vot.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela


In articol:

După ce premierul României a declarat într-o emisiune de televiziune că nu va fi niciun lockdown după alegerile parlamentare. Ba mai mult decât atât, Ludovic Orban a precizat că din punct de vedere economic, România nu își poate permite acest lucru.

Citeste si:România va fi lovită de al treilea val al pandemiei de coronavirus. Un medic trage un semnal de alarmă: „De acest virus nu vom scăpa”

Alexandru Rafila a declarat că după data de șase decembrie după ce vor avea loc alegerile parlamentare, autoritățile o să declare carantină totală. Reprezentantul României la OMS este de părere că această scădere a numărului de infectări cu coronavirus este doar pentru a încuraja românii să meargă la vot pe șase decembrie.

Citeste si:Alexandru Rafila a făcut anunțul despre deschiderea școlilor! "Nu putem ţine un copil în faţa unui ecran luni de zile..."

„În funcție de situația epidemiologică putem aprecia dacă trebuie introdusă carantina. Trebuie corelată cu realitatea, nu cu ce ne imaginăm noi. Scăderea actuală nu este reală. Testările s-au redus cu 60 la sută, numărul de cazuri la fel, dar spitalele sunt supraaglomerate, mortalitatea în creștere.

Ce se întâmplă în spitale este evident rezulatul unei conjuncturi de moment”, a declarat Alexandru Rafila.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Alexandru Rafila a subliniat că această scădere este una falsă, pentru a încuraja românii să iasă la
vot

Alexandru Rafila  a mai precizat că în unitățile spitalicești situația rămâne în continuare una tragică, pentru că multe spitale de pe teritoriul României sunt aproape de colaps, iar cadrele medicale din prima linie ajung să nu facă față pacienților infectați cu COVID-19, medicii sunt nevoiți să lucreze până la epuizare.

„Probabil că este doar o părere a mea că se scade testarea înainte de alegeri.

Rezultatele le vom vedea peste 10 zile”, a mai adăugat Alexandru Rafila. 

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila[Sursa foto: Captură TV]

Sursa: Spynews.ro

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Rosa s-a despărțit de iubit?! Fiica lui Aurelian Preda ar fi rupt relația cu Marinică de la Foișor

Jerry Demara, concurent la Vocea Mexic, a murit din cauza unor vitamine. Ultimele lui cuvinte, înregistrate pe Facebook

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total interzis! Raed Arafat, anunţ la scurt timp după ridicarea restricţiilor

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Vin stimulentele de risc pentru bugetari. Ce a anunțat Raluca Turcan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies