Stiri

Alexei Mitachi, sotul ucigas al Anastasiei Cecati, condus pe ultimul drum. Un detaliu macabru s-a vazut in fotografiile de la groapa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Alexei Mitachi, sotul ucigas al Anastasiei Cecati, condus pe ultimul drum. Un detaliu macabru s-a vazut in fotografiile de la groapaicon photo
Alexei Mitachi, tanarul medic stomatolog din Chisinau, care si-a ucis sotia cu bestialitate, iar apoi s-a sinucis, a fost condus pe ultimul drum.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit duminica, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 7 al unui bloc. In casa, oamenii legii au gasit-o pe frumoasa Anastasia, sotia lui, zacand moarta, cu gatul taiat.


In alta camera se afla fetita lor, de doar 3 saptamani, care acum a ramas singura pe lume.


Apropiatii nu si-au putut explica gestul comis de Alexei, cu atat mai mult cu cat il stiau ca fiind un om calm, temperat.


Alexei Mitachi si Anastasia Cecati au fost inmormantati separat, de familiile lor. In mod surprinzator, la inmormantarea barbatului au venit mai multe persoane, decat la ceremonia Anastasiei, tanara care era un model de succes si iubita de atat de multi oameni.
Anastasia Cecati a fost inmormantata miercuri, la Cimitirul Sfantul Lazar din Chisinau.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune