Alexia Eram a primit inelul de la Mario Fresh! Ce spune fiica Andreei Esca despre nunta

Alexia Eram a mers de curand in Franta alaturi de iubitul ei, Mario Fresh. Pentru a marca cei doi ani de relatie, Mario Fresh i-a oferit un inel fiicei Andreei Esca.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"Putem spune că a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă ştiam deja unul de altul, dar nu ne întâlniserăm până atunci. După <Bună, eu sunt Alexia!>, <Bună, eu sunt Mario!> lucrurile au evoluat rapid până la primul <Te iubesc>. (...) Începuturile au avut loc pe WhatsApp… Am început să vorbim despre câte în lună şi în stele, apoi ne-am dat întâlnire în parc, ne-am plimbat, am râs şi, peste vreo lună, ne-am şi pupat!" au declarat cei doi pentru viva.ro.

Alexia Eram spune ca, desi au doi ani de relatie, este prea devreme sa se vorbeasca despre o posibila nunta a ei cu Mario Fresh. "În general, fetele de vârsta ta îşi fac un adevărat scenariu pentru ziua cea mare… Este mult prea devreme să vorbim despre aşa ceva. Dar sigur că îmi imaginez o rochie, ca orice fată… Şi aş vrea să fie cumva încât să devină, din lungă, scurtă la petrecere, ca să pot dansa", a spus Alexia Eram.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate