Alexia Eram, criticată dur de fani după ce Andreea Esca s-ar fi infectat: „Ar trebui să...”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a fost criticată dur de fani după ce s-a vehiculat că știrista ar fi fost internată în spital cu diagnosticul de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Alexia Eram, criticată de fani după ce Andreea Esca s-ar fi infectat


In articol:

Știrea conform căreia Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavitrus după ce a participiat la o petrecere la malul mării, i-a pus pe jar pe internauți.

Vestea nu i-a șocat doar pe fanii Andreei Esca care ar fi așteptat o declarație din partea prezentatoarei, ci și pe fanii Alexiei Eram.

Fata Andreei Esca nu a comentat pe marginea acestui subiect, iar fanii au pus-o imediat la zid.Alexia a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care face reclamă unui produs, iar internauții au taxate-o imediat.

Alexia Eram, criticată de fani după ce Andreea Esca s-ar fi infectat

Citeste si: Andreea Esca, înlocuită de la Știrile Pro tv! Cine i-a luat locul

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

„Tu ar trebui să fii la izolare cu mă-**”, a scris revoltat unul dintre internauți. 

Ulterior, Alexia a șters comentariile negative pentru a nu da curs jignirilor. 

Citeste si: Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a îmbrăcat la petrecerea VIVA! 2019. A lăsat totul la vedere

Andreea Esca, declarații neașteptate despre coronavirus: „Este foarte complicat, e chiar greu”

În urmă cu doar câteva zile, postul de televiziune ProTV a anunțat public că mai mulți angajați ai trustului au fost infectați cu coronavirus. Chiar înainte să se afle asta, Andreea Esca vorbea despre cât de grea este această situație.

Alexia Eram, criticată de fani după ce Andreea Esca s-ar fi infectat

Citeste si: Anchetă în cazul petrecerii de la mare la care au participat zeci de influenceri

Au trecut doar câteva zile de când postul de telelviziune PRO TV a anunțat că în cadrul trustului există mai mulți angajați care au fost diagnosticați cu coronavirus. Printr-un comunicat de presă, postul de televiziune interzicea publicarea numelor persoanelor diagnosticate pozitiv.

Acum, la doar câteva zile după ce s-a aflat că o parte din angajații PRO TV au coronavirus, a ieșit la iveală o declarație surprinzătoate făcută de Andreea Esca, vedeta televiziunii, în urmă cu puțin timp.

 (vezi AICI notificarea prin care Pro Tv solicită ca presa să nu scrie despre angajații lor care ar fi infectați cu noul coronavirus)

„Anul acesta este foarte complicat, e chiar greu. Oamenii sunt animale sociale. Suntem mult mai atenţi acum. Da, ne-am gândit dacă să venim la mare. Facem tot ce este omeneşte posibil ca să fie bine. Acest an este o mare schimbare. Nu cred că vom pleca în această vară în străinătate”, spunea Andreea Esca în urmă cu doar câteva zile.

Citește continuarea aici 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate