Alexia Eram este geloasă atunci când fanele se apropie de Mario Fresh. Ce a declarat artistul

Mario Fresh a declarat că Alexia Eram, din prea multă iubire, face mereu scandal când vine vorba de făcut poze cu fanii. Artistul a susținut că iubita sa mereu reacționează la fetele ce trec peste 18 ani și sunt puțin mai dezvoltate.

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi își impresionează fanii la fiecare apariție a lor. Recent, Mario Fresh și Alexia Eram au fost invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune unde au povestit despre povestea lor de dragoste, dar și de problemele cu care se confruntă pe parcursul relației.

Citeste si: Primele declarații ale Alexiei Eram, după ce s-a operat de urgență! Cum se simte fiica Andreei Esca: "Abia merg..."

În ultima perioadă, Alexia Eram a devenit foarte geloasă pentru că îl iubește foarte mult pe artist. Mario Fresh a susținut că iubita sa, din prea multă iubire, face mereu scandal când vine vorba de făcut poze cu fanii, dar și când trece câte o domișoară frumoasă pe lângă el.

Citeste si: Mario Fresh, declarații despre virginitatea Alexiei Eram: ”Dacă vorbim de virgini”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Ce trece peste 18 ani și este puțin mai dezvoltată, dacă îmi zice că sunt drăgut și vine să facem o poză, ea imediat reacțioează.

Zice: ”nu vedea că sunt aici, ești drăguț, ă?”,  a spus Mario Fresh.

Mario Fresh și Alexia Eram au locuit împreună șase luni

Ulterior, Alexia Eram a povestit și despre perioada cât timp a stat cu Mario Fresh în aceeași casă, unde a observat că iubitul ei este mult mai casnic, iar ea are multe de învățat cu privire la acest capitol.

”Locuim aproape împreună, ori mai vine ea la mine, ori mă mai duc eu la el. Dar am stat împreună și șase luni, am experimentat, a fost bine. Aveam polemici cu curățenia, el e mai casnic, dar eu sunt foarte organizată cu programul meu”, a adăugat Alexia Eram.

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Sursa: Spynews.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies