Ali dezvaluie in fata tuturor secretele teribile din viata “pescarului”! Nu rata un nou episod din "Tradarea", in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D

Desi casatorit cu Caroline, Ali nu isi poate lua gandul de la Cemile, fosta sa sotie, iar cererea in casatorie venita din partea “pescarului” Hikmet l-a tulburat peste masura.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCemile vorbeste cu copiii sai despre posibila casatorie cu Hikmet, si ii asigura pe acestia ca ea va accepta cererea barbatului numai daca acestia isi dau acordul.

Chinuit de gelozie, Ali il urmareste pe unul dintre angajatii lui Hikmet si, la un pahar de bautura, acesta ii destainuie fostului sot al lui Cemile secretele “pescarului”.fara descriere

Cand Hikmet vine la Cemile pentru a-i cunoaste copiii, urmand sa le ceara incuvintarea acestora in privinta  casatoriei, apare Ali care dezvaluie secretele sumbre ale “pescarului”, in incercarea de a impiedica mariajul.

Ce secrete teribile ascunde “pescarul”, de ce s-a ferit acesta sa i le spuna lui Cemile, si cum va reactiona femeia cand afla toate acestea aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate