Ali ii salveaza viata lui Cemile! Vezi momentul dramatic in episodul de azi din “Tradarea”, de la 20.00, la Kanal D

Ali nu ezita sa-si riste viata ca s-o salveze pe Cemile, aratandu-i astfel ca inca o pretuieste, in ciuda raului pe care i l-a pricinuit cu ani in urma. Acesta o scoate pe brate din cladire, sub privirile ingrozite ale copiilor sai si ale vecinilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereHakan afla ca tatal sau pusese la cale incendiul si merge sa-i ceara socoteala acestuia pentru gestul necugetat.

Soner nu primeste nicio veste de la Murat si este foarte ingrijorat de starea fratelui sau, pe care il viseaza reprosandu-i ca este vinovat pentru despartirea sa de Aylin. Cuprins de remuscari, Soner isi ineaca amarul in bautura, intr-un bar, unde o intalneste pe Caroline. Aceasta i se alatura lui Soner si este la un pas de a-si relua viciul, din cauza ca Ali o prefera inca pe Cemile.

Selma il imputerniceste pe Kenan, actualul ei sot, s-o reprezinte in consiliul administrativ al companiei.

Cemile preia conducerea companiei Karci, in calitate de actionar majoritar, dandu-i peste cap planurile lui Kenan, care isi dorea sa detina puterea de decizie.

Caroline profita de apropierea sa de Soner si il viziteaza pentru a cersi mila acestuia.

Ce decizie importanta va lua Cemile si ce ii va cere Caroline lui Soner puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea"de la ora 20.00, la Kanal D!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate