Alice Badea, primele declarații după ce a fost bătută de What's Up. Violonista l-a însoțit pe fostul iubit la secția de poliție

Alice Badea a sunat la poliție și a spus că fostul prieten a agresat-o fizic. După acest apel, un echipaj de poliție a venit la adresa apartamentului ei din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Alice Badea a făcut primele declarații după ce a sunat la poliție și a anunțat că a fost bătută de fostul ei prieten. 

Citeste si: What`s Up, primele declarații după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui! „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”

Citeste si: Primele imagini cu What’s Up după ce și-a bătut iubita! Artistul are mai multe răni pe corp

Citeste si: What's Up a fost arestat! A bătut-o pe Alice, noua iubită! Ce s-a întâmplat în apartamentul ei

Alice Badea, primele declarații după ce a fost bătută de What's Upp. Violonista l-a însoțit pe fostul iubit la secția de poliție

La adresa apartamentului violonistei a ajuns un echipaj de poliție. Cântărețul a devenit și mai agresiv la vederea oamenilor legii, astfel că a sfârșit încătușat și dus la secția de poliție pentru a da mai multe declarații.

fara descriere

Alice Badea a fost contactată de reporteri pentru a da mai multe detalii despre incident, dar a negat că a sunat la poliție. Mai mult, ea a declarat că What’s Up nu a fost agresiv fizic, însă a recunoscut faptul că la domiciliul ei au existat mai multe contradicţii.

Iubita artistlui l-a însoțit la sediul de poliție, unde au sosit ulterior și părinții artistului. 

fara descriere

De la secția de poliție, What's Upp a fost dus la Parchet pentru a vorbi cu procurorii. Conform declarțiilor unui reporter, artistului i se aduce și acuzația de ultraj pentru că a mușcat de mână un polițist.

What's Up a fost arestat! A bătut-o pe Alice, noua iubită! Ce s-a întâmplat în apartamentul ei

What's Up a fost arestat după ce a fost implicat într-un scandal violent cu iubita lui, Alice.

Luni seară, în jurul orei 19:30, What's Up a fost arestat. Artistul a fost implicat într-un scandal violent care a avut loc în apartamentul iubitei lui din Capitală. Oamenii legii au intervenit la fața locului, iar cântărețul a devenit extrem de recalcitrant. Polițiștii l-au încătușat și l-au dus de urgență la secție, relatează Spynews.ro.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate