Alimentara ardeleneasca din Dublin a primit Sarbatorile cu tricolorul in prag, cu colindatori si cu painea uriasa made in Romania!

Conform estimarilor oficiale, in Irlanda isi fac veacul in jur de 20.000 de romani, cei mai multi dintre ei stationand in capitala Dublin. Unul din locurile de intalnire ale conationalilor nostri este alimentara ardeleneasca, unde se vand produse traditionale, aduse din tara.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C.

fara descriereSfarsitul de an a prins alimentara ardeleneasca din Dublin pregatita cum se cuvine, adica aprovizionata din plin cu produse traditionale romanesti. Cu tricolorul arborat la loc de cinste, cumparatorii s-au batut pe painile uriase, de doua kilograme, aduse special din tara. Intre doua targuieli, de mare succes bucurandu-se si muraturile “importate” din Romania, dar si cozonacii, cei care au trecut pragul alimentarei ardelensti au avut parte si de un cor de colindatori, care s-au fotografiat de zor, la finalul “concertului”, cu angajatii magazinului.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate