Alimentarea cu energie electrică, afectată în mai multe localităţi în urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrică a fost afectată, sâmbătă seară, în mai multe localităţi din judeţul Galaţi, în urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs în zona Vrancea

Distribuie pe:

fara descrierePurtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, colonelul Cristinel Radu, a declarat că, potrivit informaţiilor pe care le deţine la ora actuală, în zona de nord a judeţului sunt probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, fiind afecatate localităţi precum Lieşti, Frumuşiţa, Oancea, Folteşti şi Fârţăneşti.

Acesta a precizat că mai multe echipe ale Electrica se află la această oră în zonele afectate pentru remedierea defecţiunilor. Probleme au existat şi în municipiul Galaţi unde imediat după producerea seismului apa rece s-a oprit în mai multe cartiere, dar furnizarea acesteia s-a reluat în urmă cu puţin timp, informeaza Mediafax.

De asemenea, în municipiul Galaţi, şi la această oră reţelele de telefonie mobilă funcţionează destul de greu, apelarea unui număr de telefon necesitând încercări repetate.

Seismul de la ora 21,14, s-a produs la o adâncime de 39 kilometri, în Vrancea, a avut magnitudinea de 5,7 grade pe Richter şi a fost urmat de două replici, cu magnitudinea de 2,8 şi 3,3 grade pe scara Richter, produse la orele 22,24 şi, respectiv, 22,30, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate