Alimentarea cu energie electrică, afectată în mai multe localităţi în urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrică a fost afectată, sâmbătă seară, în mai multe localităţi din judeţul Galaţi, în urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs în zona Vrancea

Distribuie pe:

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, colonelul Cristinel Radu, a declarat că, potrivit informaţiilor pe care le deţine la ora actuală, în zona de nord a judeţului sunt probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, fiind afecatate localităţi precum Lieşti, Frumuşiţa, Oancea, Folteşti şi Fârţăneşti.

Acesta a precizat că mai multe echipe ale Electrica se află la această oră în zonele afectate pentru remedierea defecţiunilor. Probleme au existat şi în municipiul Galaţi unde imediat după producerea seismului apa rece s-a oprit în mai multe cartiere, dar furnizarea acesteia s-a reluat în urmă cu puţin timp, informeaza Mediafax.

De asemenea, în municipiul Galaţi, şi la această oră reţelele de telefonie mobilă funcţionează destul de greu, apelarea unui număr de telefon necesitând încercări repetate.

Seismul de la ora 21,14, s-a produs la o adâncime de 39 kilometri, în Vrancea, a avut magnitudinea de 5,7 grade pe Richter şi a fost urmat de două replici, cu magnitudinea de 2,8 şi 3,3 grade pe scara Richter, produse la orele 22,24 şi, respectiv, 22,30, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro


Citește și:

Cea de-a opta ediție Romanian Design Week, cel mai mare eveniment care promovează designul, arhitectura și inovația

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță. Incredibil cum și-a schimbat, din nou, alibiul

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies