Alimentele care te omoară încet, dar sigur! Provoacă boli cardiovasculare și cancer

Specialiștii au condus un studiu care arată care sunt alimentele care provoacă boli cardiovasculare și cancer.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Două studii europene efectuate timp de nouă ani arată că abuzul de alimente ultraprocesate crește riscul de boli cardiovasculare, cancer și deces.

Chiar dacă nu se poate spune cu certitudine că există o legătură de cauzalitate directă, specialiștii spun că alimentele ultraprocesate cresc riscul de obezitate, hipertensiune arterială și chiar cancer.

Citeste si: Bernadette a spus adevărul la Puterea Dragostei! Pe cine își dorește ca iubit! A avut de ales între Jador, Iancu și Culiță Sterp

Citeste si: “Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFito Terapie”. Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu și-au lansat cartea

Citeste si: Mădălina Ghenea, în doliu! Moartea lui a îngenuncheat-o pe frumoasa româncă: „Nu pot să mă opresc din plâns”

Sucurile cu zahăr, burgerii vegetali cu aditivi, cârnații, chips-urile și snacks-urile și multe dintre mezelurile semipreparate conțin cantități mari de aditivi, sare și grăsimi saturate.

Rezultatele studiului! Care sunt alimentele care cresc riscul de boli cardiovasculare și cancer

Peste 100.000 de persoane au participat la studiul condus de dr. Mathilde Touvier.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru VARA 2019! Axa Karmică vine la pachet cu iubiri pasionale din trecut şi cu trădări de la cine nu te aştepţi - previziuni complete

Citeste si: Scandalos! ”Meniul” din spitale, batjocură totală! Ce a primit un copilaș bolnav să mănânce în salon întrece orice limită

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, acuzaţii fără precedent la adresa colegilor din emisiune: "Mă nesimţiţilor!"- Concurenta a răbufnit şi i-a făcut praf pe toţi

„Studiul singur nu conduce la concluzia că există o relaţie cauză-efect, însă asocierea dintre alimentele ultra-procesate şi riscul bolilor cardiovasculare este statistic semnificativă, luând în considerare celelalte caracteristici ale participanţilor (consumul de tutun, alcool, nivelul de activitate fizică, statutul socio-economic, vârsta, sexul, greutatea etc.)”, a declarat Mathilde Touvier, care a condus studiul realizat de Inserm.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: