Vedete

Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă de 10 ani! Finalistul Exatlon 2 a fost copleşit: “Fără cuvinte! Mulţumesc, pui mic şi frumos!”

Recent, Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă de 10 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă de 10 ani! Finalistul Exatlon 2 a fost copleşit: “Fără cuvinte! Mulţumesc, pui mic şi frumos!”icon photo

Fanii finalistului de la Exatlon 2 au aflat că Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă de 10 ani. Puştoaica a urmărit cu sufletul la gură competiţia, fiind cucerită de determinarea lui Andronic. (vezi cele mai sexy imagini cu Alin Andronic)

Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă: "Vreau să te am mereu exemplu"

Ea a scris de mână o scrisoare pe care i-a trimis-o Războinicului. “Dragă Alin, sunt o fetiţă de 10 ani care visează să devină atletă. Mă bucur mult să văd că sportul face oamenii atât de frumoşi. Vreau să te am mereu exemplu pentru că mi-ai plăcut.”, a scris fetiţa.

Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă de 10 ani! Finalistul Exatlon 2 a fost copleşit: “Fără cuvinte! Mulţumesc, pui mic şi frumos!”

Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă: "Ai fost un om bun şi eşti în continuare"

E clar că Alin Andronic a primit o scrisoare formidabilă de la o fetiţă de 10 ani. “Sper să te faci bine repede. Ai fost un om bun şi eşti în continuare. Felicitări, campionule! Cu drag, Andreea”, a încheiat fana lui Alin. “Fără cuvinte! Mulţumesc pui mic şi frumos!”, i-a răspuns Andronic.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune