Alin Andronic, declaraţie şocantă! "Beau apă de la chiuvetă şi dorm pe canapea"! Războinicul a spus în ce condiţii preferă să stea după Exatlon

Alin Andronic a dezvăluit că nu se simte un star după Exatlon, ci trăieşte exact ca înainte de a intra în competiţie.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

 
După terminarea celui de al doilea sezon Exatlon România, Alin Andronic s-a întors în Germania. 
 
Văzut adevăratul câştigător al competiţiei de majoritatea fanilor, "războinicul" nu se consideră însă, în acest moment, un star, dimpotrivă, a declarat că a rămas acelaşi om integru şi simplu de dinainte de a merge în Republica Dominicană.
 

 

 
Mai mult, la o discuţie pe adresa lui de socializare, Alin Andronic surprinde din nou cu modestia de care, de altfel, a dat dovadă şi în concurs. "Nu mă simt o vedetă. Beau apă de la chiuvetă, nu pentru că nu aş avea bani să îmi cumpăr de la magazin, ci fiindcă aşa îmi place, şi dorm pe canapea. E stilul meu simplu. Nu m-a schimbat Exatlonul",avea să spună "războinicul" unor întrebări venite de la cei care îl iubesc.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă în aceste momente cu Beatrice Olaru! Câştigătoarea Exatlon a ajuns la spital şi verdictul este crunt! Piciorul i-a fost imobilizat!

Dezvăluirile senzaţionale ale lui Iulian Pîtea la o săptămână de la întoarcerea de la Exatlon! ”Simia era îndrăgostită de mine”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Cutremur în dosarul Caracal! Dincă a mărturisit. Ce i-a făcut Luizei

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Alianța USR-PLUS hotărâtă pe TVR. Bulai nu știe cu cine, dar vrea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies