Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”

Accidentarea lui Alin Andronic de la Exatlon ar putea fi mai serioasă decât pare la prima vedere, chiar dacă războinicul s-a întors în echipă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Alin Andronic a suferit o accidentare groaznică în urmă cu câteva zile, în timp ce se lupta pe traseu cu faimosul Pulhac. Aseară, Andronic a revenit alături de colegii lui, însă lucrurile sunt, se pare, ceva mai complicate decât par. Practic, în acest moment, şansele lui Andronic, considerat cu cele mai mari şanse la marele premiu, au scăzut considerabil.

Alin Andronic s-a accidentat la genunchi, un adevărat punct slab pentru războinic, în ciuda eforturilor acestuia de a masca problemele sale. Conform unor surse apropiate familiei sportivului, acesta a suferit, cu mai mulţi ani în urmă, mai multe operaţii la genunchi. Problemele pe care Andronic le-a avut au pus practic capăt carierei de fotbalist şi i-au schimbat acestuia în mare parte destinul.

Alin a jucat fotbal în liga a treia la a doua echipă a lui FC Naţional, după care la Recaş, în liga a doua. Apoi, în timpul unui meci, el s-a lovit atât de tare la un genunchi încât, exact ca şi acum, a fost scos de pe teren pe targă. Ulterior, el a fost operat de către medici, însă intervenţia nu a fost una extrem de reuşită, iar aceasta i-a făcut mai mult rău decât bine. În plus, echipa la care juca a început să aibă probleme financiare, iar Alin a decis să renunţe la fotbal şi să plece în Germania. Aici a mai jucat la câteva echipe mici, la nivel de amatori.

La Exatlon, Alin a arătat o formă excelentă şi nu a părut să aibă probleme medicale. În realitate, războinicul a ascuns durerea care devenea tot mai puternică, de la un traseu la altul. ”L-am văzut că merge şchiop. L-am văzut de câteva zile, mi-a arătat asta. L-am văzut că merge aşa pe traseu. Păi te loveşti, mă, că şi noi aveam tibiile umflate”, a spus Pulhac, după ce Andronic a fost luat pe targă.

Medicii din Dominicană i-au făcut lui Alin o radiografie la genunchi, iar rezultatele au arătat că poate să meargă mai departe, mai ales că am intrat practic în ultima săptămână la Exatlon.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: