Alin Blaine a parasit Biserica Penticostala! "Trebuia sa predic Evanghelia dupa cum voiau ei"

Alin Blaine, fostul iluzionist care s-a pocait cand a inteles ca traieste in pacat, a parasit biserica penticostala, iar acum tine slujbe pe cont propriu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAlin Lolos, pe numele lui real, a recunoscut ca a tinut predici pentru bani, insa spune ca „Dumnezeu i-a inchis orice usa” si i-a aratat calea cea dreapta.

Nu reprezit niciun cult sau religie si nu vreau sa fiu pus in tiparul unui cult, religie sau denominatiune, ceea ce sunt, sunt numai prin Harul lui Dumnezeu, sunt crestin si cred cu tarie ca Scriptura este Cuvantul Divin, Infailibil si Adevarat al Marelui Creator Dumnezeu. Vreau si la asta lucrez zilnic, ca sa ii pun pe oameni dupa Cuvantul lui Dumnezeu si nu dupa culte, religii sau denominatiuni.

Am cautat sa intru in cateva organizatii de misiune pentru a putea fi sustinut financiar, dar Dumnezeu mi-a inchis orice usa, si ii multumesc pentru ca eu cred ca odata intrat in aceste organizatii, trebuia sa predic Evanghelia dupa cum oamenii vroiau si unde vroiau, si nu dupa cum imi spunea Domnul sau unde vroia Domnul si astfel faceam compromis. De aceea pentru ca nu sunt platit de nimeni si pentru ca Biblia sustine sa predic Evanghelia in asa fel incat sa nu caut la fata oamenilor si sa nu lingusesc pe nimeni, asa am cautat sa fac. Trebuie sa predic ferm, Biblic, direct, si cu dragoste asa cum citesc in Biblie”, a scris Aline pe site-ul sau, faracompromis.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate