Alin Moldoveanu are tirul in sange, ar trage si noaptea-n somn daca ar putea! WOWbiz.ro a aflat ca va intra in poligon pana pe 28 decembrie, inclusiv!

Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la tir, respecta cu sfintenie sarbatorile de iarna, dar nu va neglija nici un moment pregatirea.

Distribuie pe:

fara descriereAlin Moldoveanu (in centru) este cel mai bun tragator cu pusca din lumeNu-i place sa vorbeasca prea mult despre el. Este tacut, introvertit, dar cand se afla in poligon tinteste si cu ochii inchisi decarul. Nu degeaba, Alin Moldoveanu este campion olimpic, medalia cucerita in acest la Jocurile Olimpice de la Londra. La Gala Sportului Romanesc, organizata de Autoritatea Nationala pentru Sport, Alin a venit imbracat la patru ace. Dupa ce a coborat de pe scena unde a fost ambasadorul tirului, campionul a vorbit pentru WOWbiz.ro despre cum isi va petrece sarbatorile de iarna, dezvaluind care va fi ultima zi a acestui an in care se va antrena.
"Pentru mine sarbatorile de iarna reprezinta un moment special. Imi place sa ascult colinde, sa stau langa cei dragi, sa simt cu adevarat ca vine Craciunul. Mananc si carne de porc si sorici, respect toate traditiile", a explicat Moldoveanu, care a facut o dezvaluire ce demonstreaza ca, pentru el, acest sport este asemenea unui drog. "Voi continua sa ma antrenez pana pe data de 28 decembrie, inclusiv. Pentru mine, pregatirea inseamna totul", a adaugat Moldoveanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate