Alin Sălăjean de la Războnici, propus spre eliminare de Sorin! Lovitura la care concurentul Survivor România nu se aștepta: „Tu ai probleme! O să întorc și celălalt obraz!”

Războinicul Alin Sălăjean a fost propus spre eliminare de Sorin, coechipierul lui de la Survivor.

Alin Sălăjean de la Războnici, Survivor România
Autor: Ana Maria

In articol:

Conform voturilor publicului, concurentul preferat din echipa Războinicilor este Sorin. El a fost nevoit să facă o nominalizare din rândul colegilor lui.  

Sorin: Nu mă așteptam să fiu preferatul, e încă un moment copleșitor. Nu îmi vine să cred, sunt în stare de șoc.

Vreau să le mulțumesc celor care mă suțin, oameni care nu mă cunosc, care nu m-au văzut decât aici. Din tot sufletul le mulțumesc. 

Daniel Pavel: În această seară trebuie să dai numele unui alt coleg pe care îl votezi spre nominalizare. 

Sorin: De ceva timp am un vot în gând. Am jucat la strategia echipei, am încercat să o țin unită și am mers pe mâna tuturor și am zis să fac ce este cel mai bine. în echipa asta au fost greșeli impardonabile și aici nu mă refer la partea sportivă. Poate dacă nu ar fi fost acele greșeli nu aș fi avut acest vot. Îmi asum acest vot cu orice risc, e ceva ce văd indivdual și individualist și am zis eu, le-am dat un sfat și Faimoșilor, să renunțe la veriga slabă din grup, dar nu din punct de vedere sportiv. Aș fi ipocrit să spun că persoana pe care o voi nominaliza este slaba din punct de vedere sportiv.

Această persoană este Alin. 

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Alin Sălăjean de la Războinici, prima reacție după ce a fost nominalizat spre eliminare 

Alin Sălăjean:   Eu am învățat să nu trăiesc în trecut, pentru că nu mă mai pot bucura de prezent și de viitor. Dacă te gândești la trecut înseamncă că ai probeleme nerezolvate. Pentru mine trecutul nu mai există din moment ce am vorbit despre el. Dacă azi vor pleca acasă, voi pleca cu fruntea su spentru că am demonstrat multe lucruri în acest concurs. Am demonstrat altruism, colegialitate, că sunt un om de încredere și sunt persoane care pot să consolideze spusele mele și am demonstrat mai multe lucruri dar vreau să mă opresc aici pentru că atunci când ajungi în vârful muntelui trebuite să fii umil și modest. Eu îi întorc lui Sorin și celălalt obraz să îmi mai dea o palmă.

Citeste si: Războinicii au câștigat jocul de comunicare în fața Faimoșilor! Primele reacții ale concurenților Survivor: „Sunt copleșit!”

Citeste si: Cât valorează marele premiu Survivor România 2021. Câștigătorul sezonului 2 se va întoarce acasă mai bogat

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Amalia Bellantoni, scandal cu poliția! Motivul pentru care s-a ales cu un nou dosar penal: "O să fac o sesizare"

"Nuntă și copil" Vestea pe care toți o așteptau cu sufletul la gură. Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină, după logodna cu Marian Corcheș

Iancu Sterp, pas important alături de iubita lui! A anunțat că vor locui împreună, dar deja au apărut primele probleme: „Am început cu stângul mutarea asta”

4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

DOLIU MAJOR în România! Din păcate a decedat. Familia este distrusă

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Harry, distrus de Meghan.: ”Arată complet mizerabil”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies