Alin Sălăjean, reacție acidă la adresa lui Sorin, după ce războinicul l-a atacat dur pe Albert: ”Încă trăiești în trecut, Sorine”

Alin Sălăjean îi ia apărarea lui Albert, după ce acesta a fost atacat de Sorin, în Consiliul de Eliminare!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Alin Sălăjean a fost readus indirect de către Sorin, într-o discuție care a avut loc în consiliul de eliminare de la Survivor. După ce albert a ieșit favoritul publicului pentru a șaptea oară, Sorin a simțit nevoia să dea de înțeles că este meritul lui Alin Sălăjean și al altor foști concurenți, care au părăsit competiția.

Citeste si: Vera Miron este eliminată de la Survivor România. Războinica răbufnește la adresa lui Albert Oprea: „Mi-a spus că nu o să mă voteze!”

„Le mulțumesc oamenilor de acasa că mă susțin. Îmi cer scuze în fața lor că nu am adus puncte în utima perioadă. Am un blocaj de care nu am putut să trec. Sper să-mi revin, pentru că acești oameni mă votează și au încredere în mine. 

Nu e vreo relaxare, din contră, am pus o presiune pe mine și am tras echipa în jos. Îmi pare rău și în fața lor. Le mulțumesc oamenilor că au încredere în mine și sper să fiu mai bun cum își doresc ei și echipa”, a declarat Albert Oprea.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean[Sursa foto: Instagram]

Alin Sălăjean, replici acide la adresa lui Sorin

Alin Sălăjean a fos atent la cuvintele pe care Sorin le-a spus în consiliul de eliminare de la Survivor și astfel, i-a oferit imediat replica! Fostul războinic a dezvăluit că Sorin încă trăiește în trecut și că norocul lui în competiție a fost că Alin a ieșit din punct de vedere medical.

Citeste si: Zanni este favoritul publicului la Survivor România pentru a doua săptămână la rând. „S-au trezit susținătorii mei!”

Nu m-ai uitat, războiul este aici. Țara Românească e puternică, ai dreptate. Încă trăiești în trecut, Sorine. Nu m-ai uitat din prima săptămână, Țara Românească ți-a spus ție că e puternică. Norocul tău a fost cu mine că am ieșit din punct de vedere medical. Ăsta a fost norocul tău. Dar vezi ce putere are Țara Românească. V-am zis că voi nu aveți putere, numai Țara Românească are puterea de a decide. Îmi știi semnul, Sorine. Bravo, Albert. Sorinache, se pare că balaurul cu trei capete încă mai trăiește. Îți aduci aminte interviurile pe care le dădeai despre mine? Eu nu le-am uitat”,  a spus Alin Sălăjean, după vorbele aruncate de Sorin la Survivor România 2021.

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Albert Oprea este favoritul publicului la Survivor România, în ciuda presiunilor făcute de Războinici. „Îmi cer scuze oamenilor de acasă!”

Cine e băiatul pe care războinica Maria de la Survivor îl iubește enorm? Ioan e copia ”la indigo” a lui Marius Crăciun? Dezvăluiri exclusive

Războinicii câștigă meciul de comunicare la Survivor România. Victoria, decisă la ștafetă. Culiță Sterp: „Nu știu cât mai rezist aici!”

Cine l-a supărat cel mai rău pe Cătălin Moroșanu la Survivor România: ”Am un nume și nu aveam figurile alea pe care le aveau alții”

Vestea anului în România! Toți românii vor fi notificaţi. Guvernul a decis chiar acum

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Va fi lansat un nou serviciu de streaming. Cu ce va fi diferit de Netflix

Războinicii câștigă meciul de comunicare la Survivor România. Victoria, decisă la ștafetă. Culiță Sterp: „Nu știu cât mai rezist aici!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies