Alina Bica ar fi luat mita 3,5 milioane de euro de la Ioan Niculae! Banii ar fi fost dati prin Liviu Dragnea! E alerta in PSD!

Un nou scandal zguduie din temelii coalitia aflata la guvernare. Bomba a fost detonata chiar inainte de investirea noului cabinet al guvernului condus de Victor Ponta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNumele lui Liviu Dragnea, fostul vicepremier, apare intr-un dosar de coruptie. Este vorba de dosarul fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica.

Procurorii noteaza ca Alina Bica ar fi primit 3,5 milioane de euro drept mita din partea omului de afaceri Ioan Niculae. Banii nu ar fi fost dati direct, ci prin intermediul lui Liviu Dragnea. Procurorii noteaza ca Ioan Niculae, cercetat intr-un dosar al DIICOT, a apelat, prin intermediul lui Liviu Dragnea, la Alina Bica pentru solutionarea favorabila a dosarului sau tergiversarea solutionarii pana la implinirea prescriptiei.

fara descriereConform sursei citate, Alina Bica ar fi primit mita si de la Ovidiu Tender, care era judecat intr-un dosar pe care il intocmise chiar fosta sefa a DIICOT. Astfel, atesta ordonanta DNA, Tender a apelat la unul dintre consilierii Alinei Bica, Florin Ionut Mihailescu, astfel incat acesta din urma i-a dus fostului procuror-sef al DIICOT mai multe documente, pentru ca ea si le consulte. Alina Bica urma sa il consilieze in sensul formularii unei aparari favorabile omului de afaceri. In urma sprijinului acordat, Bica si Mihailescu ar fi primit un teren, cel din urma primind si bani direct pe card, noteaza cei de la stirileprotv.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate