Alina Ceușan a dezvăluit sexul copilului. Băiat sau fată? A spus totul despre sarcină într-un interviu

Alina Ceușan se află în al nouălea cer de când a aflat că va deveni mamă și ca orice femeie care trece prin această experiență se întreabă dacă va face totul așa cum trebuie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Alina Ceușan a dezvăluit sexul copilului: va avea un băiețel!
Alina Ceușan a dezvăluit sexul copilului: va avea un băiețel!


In articol:

În cadrul unui interviu acordat revistei Elle, Alina Ceușan a vorbit despre sentimentele pe care le încearcă de când în burtica ei mai crește un alt suflet. Vloggerița a recunoscut că are câteva temeri: „Am zile în care stau și mă gândesc ce fel de mamă voi fi. Voi fi o mamă bună? O să-mi îmbrac copilul astfel încât să nu mă-ntrebe ce-a fost în capul meu când va fi mare și se uită la poze? O să sterilizez totul în jur? O să plâng și eu deodată cu el să-i demonstrez că nu-i concurs? Cum o să fiu…? Dar cred că lucrurile acestea vin de la sine și până la urmă copilul vine către tine tocmai pentru că ești ceea ce el are nevoie, ca destin, ca om, bine spun? Sinceră să fiu, abia aștept toată această experiență, de la finalul de sarcină (e iulie, sunt deja în al treilea trimestru, săptămâna 29 spre 30) până la experiența nașterii (sperăm să fie una naturală, dacă totul merge bine) până la primele clipe în care clar o să spun: „Aha, deci tu erai, în tot acest timp!?”, a declarat Alina Ceușan.

Citeste si: Alina Ceușan a dezvăluit toate secretele din Asia! Cum au reușit blondele să arate bine mereu

Alina Ceușan a devăluit sexul copilului: Este băiat

Alina Ceușan a dezvăluit pentru Elle România că va aduce pe lume un băiețel: „La el? Da, e băiețel” 

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Alina Ceușan a dezvăluit sexul copilului: va avea un băiețel!
Alina Ceușan a dezvăluit sexul copilului: va avea un băiețel!

Sursa foto: Elle România

Citeste si: Alina Ceușan, dezvăluiri despre sarcină. Ce sentiment neașteptat a încercat-o cand a primit vestea?

Ea spune că și-ar dori de la el atunci când va crește „să aibă reperele simple și de bun simț în primul rând, repere cu care am fost și noi crescuți. Să știe să spună mulțumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit. Să înțeleagă că oamenii și situațiile vor veni în viața lui cu un rol, că viața e scurtă și trebuie trăită frumos, dar întotdeauna așa cum își dorește el. Să nu privească prea mult în spate și mai ales în stânga și în dreapta, că asta te defocusează de la ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Și va ști, sunt sigură, ce e important pentru el”.

Alina Ceușan a dezvăluit sexul copilului: va avea un băiețel!
Alina Ceușan a dezvăluit sexul copilului: va avea un băiețel!

Citeste si: Carmen Grebenișan, detalii spumoase despre noua sa relație! „Am fost compatibili”

Ea a mai declarat că își dorește ca și soțul ei, Raul, să se implice cât mai mult în educația celui mic, pentru ca el să ia tot ce e mai bun de la tatăl său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate