Alina Ceușan, dezvăluiri despre sarcină. Ce sentiment neașteptat a încercat-o cand a primit vestea?

Alina Ceușan și-a bucurat fanii în urmă cu câteva zile, atunci când a declarat că este însărcinată pentru prima dată. Acum, bloggerița face primele declarații despre minunea din viața ei.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Alina Ceușan, primele declarații despre sarcină: „Cred că am făcut patru teste în ziua respectivă”


In articol:

Alina Ceușan a dat zilele trecute vestea cea mare, atunci când a anunțat printr-un mod inedit că este însărcinată. Bloggerița a făcut acum și primele declarații despre minunea din viața ei, aceea de a da naștere unui copil.

Alina Ceușan, primele declarații despre sarcină

„Nu s-au schimbat foarte multe. Fac sport în fiecare zi, am noroc că am o sarcină foarte ușoară și totul decurge conform planului, și mă simt foarte bine.

Nu am avut răbdare, cred că am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură. Am trăit sentimente de fericire, dar și de confuzie, până nu am ajuns la medic să fac un consult propriu zis, deși a fost cumva o sarcină plănuită. (...)

Citeste si: Condiții inumane într-un centru de carantină din Târgoviște. Oamenii sunt încuiați în camere, ca la pușcărie: „Sufăr de atacuri de panică”

Citeste si: Șocant! A murit după ce a fost scuipată de o persoană infectată cu COVID-19. Cazul a șocat o lume întreagă

Citeste si: Smiley și Gina Pistol, viitori părinți? Cântărețul a dat din casă: „Suntem...”

Am aflat când avea două luni de sarcină, și am auzit și bătăile inime, a fost foarte emoționant, și pe lângă asta, un sentiment foarte neașteptat a fost că am șimtit cumva milă pentru bebeluș, când l-am vazut atât de mic. Din păcate am mers singură la doctor, din cauza pandemiei.

Alina Ceușan, primele declarații despre sarcină: „Cred că am făcut patru teste în ziua respectivă”

Nu știu la ce să mă aștept, sunt o persoană foarte calmă din fire. Prefer să nu mă gândesc, prefer să nu îmi fac griji inutile, las lucrurle să evolueze natural, așa cum trebuie să fie într-o sarcină.

Alina Ceușan, primele declarații despre sarcină: „Cred că am făcut patru teste în ziua respectivă”

Eu mi-aș dori o fetiță. Și Raul la fel. Avem zece nume pregătite, împărțite egal între fată și băiat. Nu spun numele, pentru că am ceva foarte frumos pregătit, la fel cum am anunțat sarcina”, a declarat Alina Ceușan la un post de televiziune.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate