Alina Craciun, fosta sotie a lui Jorge, sare in apararea Adrianei Bahmuteanu: "Ea cere doar ce i se cuvine!"

Adriana Bahmuteanu a intrat intr-un adevarat razboi cu Silviu Prigoana, dupa ce a fost concediata abuziv de la firma familiei. Prezentatoarea TV cere zeci de mii de euro pe care firma ii datoreaza si doreste reangajarea pe vechea functie.

Distribuie pe:

fara descriereAlina Craciun, fosta sotie a lui Jorge si prietena Adrianei, sare in apararea acesteia intr-un interviu difuzat la Acasa TV: "Cred ca este traumatizant ca mama sa iti pierzi orice sursa de venit. La mine stateau altfel lucrurile pentru ca eu si Jorge ne implicam deopotriva in afacerile noastre. Oricare ar fi situatia, este greu. De ce domnul Prigoana a decis sa se razbune in halul acesta pe Adriana?"

Alina stie ca prioritatea lui Bahmu sunt copiii ei: "Prigoana ar trebui sa stie ca ea isi tine copiii cu banii pe care el ii dai datoreaza. Amandoua suntem femei cu picioarele pe pamant, avem alte prioritati din viata decat pantofii si gentile. Suntem femei de casa, insa avem grija mereu sa muncim. Orice femeie responsabila incearca intotdeauna sa faca ceva de una singura, fara sa se bazeze pe sot sau iubit.

In timpul casniciei nu te gandesti sa iti pui ceva deoparte ca poate ramai fara. Nu te trezesti ca ramai cu fundul in balta. Ea cere doar ce i se cuvine pentru ea si pentru copiii ei. Imi dau seama cat conteaza educatia pentru Adriana. Iar asta costa. Este normal ca tatal copiilor sa contribuie la aceste cheltuieli. Sfatul meu pentru Adriana este sa continue ce a inceput
".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate