Vedete

Alina de la Exatlon are un nou iubit! Cum arată tânărul

Alina de la Exatlon este tânără, sexy şi cu mare lipici la bărbaţi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Alina de la Exatlon are un nou iubit! Cum arată tânărulicon photo
 

Războinica Alina Pană a evitat să se afişeze în compania vreunui bărbat de când s-a întors din Republica Dominicană, acum însă a postat imagini care i-a pus pe gânduri pe admiratori.

Alina Pană a pus pe Instagram un filmuleţ în care arăta ce aranjament floral cu sute de trandafiri a primit de la un bărbat. "Te iubesc, Alina Pană", scrie din trandafiri albi pe fundal de trandafiri roşii.

Alina de la Exatlon are un nou iubit! Cum arată tânărul

Alina de la Exatlon a şi taguit în imaginile respective un bărbat, un tânăr brunet pe nume Cosmin. El a şi postat la un moment dat o imagine sexy cu Alina. "Poate e o distanţă mare între trupuri, dar inimile noastre sunt una lângă alta", a scris Cosmin în dreptul acelei poze cu fosta concurentă din echipa Războinicilor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Pana Official (@alinapana_official) on

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune