Alina de la „Îmi place dansul”, cel mai original moment al serii! CRBL: „M-am plictisit foarte tare”

Alina a încercat să pună în scenă un moment care să reprezinte visul pe care ea îl are. Concurenta de la „Îmi place dansul” a avut o prestație originală, însă nu pe placul tuturor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

„Ați văzut nebunie artistică, sinceritate artistică și modul în care vreau să tratez eu arta, ca o nebună. Visul meu e să mă pot exprima liber și să fie ok”, a spus Alina, după ce a terminat dansul.

„Foarte tare pentru show. Felicitări, Alina. Prima parte am înțeles-o, am înțeles că aia e cutia ta și fricile de lângă Coregrafic, mi s-a părut slăbuț”, a spus Robert, despre prestiația Alinei.

fara descriere

„Felicitări, Alina, pentru idee. Mi s-a părut puțin cam lungă prima parte, a fost puțin plictisitor. Am rezonat, dar nu până la capăt, la tot discursul tău. Au fost unele cuvinte, trebuie să mă uit în DEX”, a spus Ștefan.

„Momentul l-am făcut strict pentru mine. Am vrut să mă exprim cu vocea, că de aceea m-am înregistrat. Mi-am asumat că poate nu o să se înțeleagă, dar am vrut să fie așa cum e la mine în cap”, a explicat Alina.

fara descriere

Ce au spus jurații de la „Îmi place dansul” despre prestația Alinei

CRBL: Și eu m-am plictisit foarte tare în prima parte. Am încercat să fiu atent la mesajul înregistrat de tine, care era emoționant, și încercam să îl înțeleg ca să înțeleg și mișcările. Aigură-te că mesajul e înțeles de toată lumea, înregistrarea trebuia să fie mai calitativă. (...) Nu empatizez cu Alina ca om, nu mi-a făcut nimic, dar nu rezonăm.

Cocuța: Mie mi-a plăcut foarte tare numărul tău, am înțeles ce ai vrut să spui. Textul a fost unul foarte filosofic, care, dacă a fost turuit, nu poate fi digerat. A fost turuit.

Citeste si: Andra și Roxana de la Puterea Dragostei, scandal uriaș cu Jador: „Eu și Bogdan v-am împărțit pe amândouă, că așa meritați”

Emil Rengle: E a doua oară când te văd live. Din punct de vedere tehnic mă aștept în continuare la mai mult. Mergi un pic mai devreme din punct de vedere tehnic. E un nerv în tine, simt această nevoie de a reproșa. Eu te felicit pentru tot ceea ce ai făcut în această emisiune. Mă aștept la mai mult de la tine, la mult mai mult. Văd în tine un artist extradorinar.

Beatrice: Ești un dansator foarte bun. Ai adus elemente spectaculoase și mai puțin folosite. Au fost foarte bune și valabile în momentul în care ai transmis o emoție. Nu cred că a a avut legătură mesajul de la început cu versurile melodiei.

 

 

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate