Alina Eremia, platita regeste la “Te cunosc de undeva”! Am aflat care va fi onorariul ei in fiecare editie

Dupa ce a produs o impresie excelenta la “Danseaza printre stele”, Alina Eremia a fost solicitata de sefii trustului Intact sa fie una dintre concurentele editiei viitoare a unui alt show de succes produs de Antena1.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAlina Eremia va fi la "Te cunosc de undeva"Alina Eremia a luat “doar” locul doi in finala show-ului “Danseaza printre stele”, insa evolutia ei nu a trecut neobservata de sefii postului din Baneasa! Din acest motiv, cantareata a fost solicitata sa ramana in echipa televiziunii si sa faca parte din alte proiecte importante.

fara descriereA facut senzatie la "Danseaza printre stele"“Dupa finala, Alina a fost chemata la discutii pentru un nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Conducerea postului a luat in considerare calitatile artistice ale tinerei, dar si impactul pe care il are asupra publicului, apoi i-a facut o oferta tentanta, pe care Eremia a acceptat-o! Cantareata va aparea astfel in fata telespectactorilor Antenei1 toamna viitoare, iar suma pentru care va participa in show-ul transformarilor este de aproximativ 1500 de euro pe editie. Daca se ia in calcul faptul ca sunt 12 editii, onorariul Alinei Eremia se va ridica in total la circa 18.000 de euro”, au spus persoane din televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate