Alina, fiica unui român, dispărut acum 11 ani în Italia, strigăt de disperare: ”Tată, te rog, dă-mi un semn de viață”

Un român este căutat cu disperare de fiica lui care trăiește de mulți ani la Trapani, în Sicilia.

Distribuie pe:

Autor: C.C.

Un român este căutat cu disperare de fiica lui care trăiește de mulți ani la Trapani, în Sicilia.


In articol:

 

Gheorghe Ursache a dispărut cu 11 ani în urmă în timp ce se deplasa din România în Italia cu un autocar, al unei firme de transport cunoscute. Fiica lui, Alina, trage un semnal de alarmă, după ce tatăl ei a dispărut acum mulți ani și nimeni nu a putut afla nimic despre el. Gheorghe Ursache s-a urcat în autocarul care ar fi trebuit să îl ducă de la Iași la Trapani, unde locuia Alina, fiica sa, pe 8 noiembrie 2009. Nu era pentru prima dată când românul mergea în Italia, la muncă în Italia. Acesta obișnuia să lucreze în agricultură.

Cu o zi înainte să ajungă la Trapani m-a sunat de pe numărul de Italia, deci sigur era pe teritoriul Italiei”, ne-a povestit Alina. Ar fi trebuit să ajungă miercuri în jurul orei prânzului, dar m-a sunat marți, pe la ora 14:00 și mi-a spus, gâfâind și speriat, că îl fugărește cineva. N-a apucat să-mi spună unde se află, în ce localitate, dar eu împreună cu frații mei am calculat că ar fi trebuit să fie prin Cosenza la ora respectivă.”, a povestit Alina, potrivit roitalianul.

Citeste si: Sărăcia i-a împins la un gest necugetat. Doi români și-au abandonat bebelușul de patru luni, în miez de noapte, pe o stradă din Verona

Citeste si: Alertă! Vestea momentului pentru miliarde de oameni. Vaccinul asigura imunitate durabilă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Povestea impresionantă a lui Jojo, cerșetorul român care și-a donat toți banii victimelor inundațiilor: ”Este fericit”

Se pare că românul s-ar fi oprit de bunăvoie sau poate nevoit de anumite împrejurări la Cosenza, după cum a mai spus fiica lui. Lucrul acesta pare confirmat și de șoferii de pe autocarul, în care se afla Gheorghe.

 „Miercuri, când autocarul a ajuns la Trapani, m-am dus să îl aștept, eu credeam și speram ca el să fie în acel autocar, m-am gândit că la telefon, cu o zi înainte mi-a făcut poate o glumă. Din păcate tata nu a ajuns la destinație, șoferii mi-au povestit că el începuse să bea în autocar și să fie agresiv, de aceea ei au chemat poliția și l-au lăsat împreună cu agenții de poliție la Cosenza. M-am dus atunci direct la secția de poliție din Trapani unde am povestit ceea ce mi-au spus șoferii despre tatăl meu și le-am cerut să verifice informația pentru că nu reușeam să iau legătura cu el. Polițiștii au verificat prin centrală și mi-au spus că nicio patrulă de poliție din Cosenza nu a oprit un cetățean român cu numele și datele lui.”, a mai explicat tânăra.

Gheorghe Ursache
Gheorghe Ursache

Alina și frații ei nu mai știu nimic despre tatăl lor de 11 ani

Alina și ceilalți patru frați ai nu au nicio informație despre Gheorghe Ursache, cel care a dispărut în urmă cu 11 ani, fără urmă. „Mi se pare tare ciudat ceea ce mi-au spus șoferii de pe autocar – ne-a mai spus fiica bărbatului dispărut – pentru că tata avea mult timp de când nu mai consumase alcool, iar când m-a sunat pe mine marți spunându-mi că cineva îl fugărește nu mi s-a părut deloc beat, vorbea coerent și părea foarte speriat, deci nu cred absolut că ar fi băut așa cum mi-au spus ei. În plus mi-au mai spus că fuma, care iar este greu de crezut pentru că tata avea 6 ani de când nu mai pusese țigara în gură.”, a precizat Alina, fiica bărbatului dispărut.

Alina, fiica lui Gheorghe Ursache, a continuat să-și caute tatăl și s-a adresat și Consulatului General al României de la Catania, după ce actele de identitate ale tatălui ei expiraseră. Cei de la Consulat i-au explicat Alinei, că nimeni nu a cerut în ultimii ani statului român o reînnoire a documentelor. Astfel, înseamnă că Gheorghe Ursache nu are acte de identitate în curs de valabilitate. „Nu știm unde s-ar fi putut duce, dacă a rămas în Italia, s-a întors în țară sau a mers în altă parte”, a mai spus Alina, conform roitalianul.

sursa - roitalianul

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

Iohannis e foc și pară. O să elimine aceste pensii! E lovitura momentului

FOTO/ Complet neașteptat! Cum arată astăzi fiul Andreei Esca și cu ce se ocupă acesta. Puțini știu adevărul despre el

Eusebiu și-a găsit sfârșitul printre străini, în Italia, acolo unde muncea. Familia lui, strigăt disperat de ajutor: ”Acum se va întoarce în sicriu”

Sărăcia i-a împins la un gest necugetat. Doi români și-au abandonat bebelușul de patru luni, în miez de noapte, pe o stradă din Verona

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies