Vedete

Alina Pana a primit un buchet imens de trandafiri! Ce a spus cand a fost intrebata daca florile sunt de la Stefan, fostul ei coleg de la Exatlon

Alina Pana a postat pe pagina ei de socializare un frumos buchet de trandafiri rosii. Imediat fanii au sperat ca florile sunt de la Stefan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Alina Pana a primit un buchet imens de trandafiri! Ce a spus cand a fost intrebata daca florile sunt de la Stefan, fostul ei coleg de la Exatlonicon photo

Alina Pana le-a aratat fanilor ei, buchetul de flori primit si cum acestia au navalit cu intrebarile, fosta concurenta de la Exatlon a explicat ca trandafirii sunt de la un prieten, “nu de la iubit”.

Insa, intrebarile au continuat, probabil si pentru ca multi vor sa afle cine este admiratorul secret al Alinei. Asa ca, imediat a venit urmatoarea intrebare: “Sunt de la Stefan?”. Alina nu a lasat, de aceasta data, sa planeze incertitudinea ca intre ea si fostul sau coleg de la Exatlon ar fi mai mult decat o simpla prietenie si a raspuns categoric: “Nu”.


Intre Alina si Stefan s-a tot spus ca in perioada in care au fost concurenti in aceeasi echipa de la Exatlon a fost mai multe decat o prietenie. Pana si fostii lor colegi au facut glume si ironii pe seama relatiei apropiate dintre cei doi. Totusi, cand au iesit din competitie, atat Alina cat si Stefan au spus ca ei sunt doar prieteni buni.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune