Alina Pană de la Exatlon, asaltată de admiratori! Imagini fabuloase cu un cadou de mii de euro primit de fosta Războinică

Alina Pană este, cu siguranţă, una dintre concurentele din primul sezon al Exatlon România care a rămas în memoria fanilor emisiunii şi pentru felul senzaţional în care arată, ea fiind şi acum complimentată tot timpul pentru formele perfecte pe care le afişează.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De curând însă, unul dintre admiratorii Alinei pană a ţinut să îi spună, cu adevărat, ce simte pentru ea. Aşa că, fără să stea pe gânduri a decis să o impresioneze cu un cadou care, probabil, ar da pe spate orice femeie.

Aşa că, după ce a scos din buzunar cateva mii de euro, admiratorul necunoscut i-a trimis un camion de trandafiri roşii. Dar nu oricum, ci în aşa fel încât, puse cum trebuie, aranjamentele florale să îi explice Alinei ce simte el, de fapt, petru ea. Şi, după ce au fost aranjate cum trebuie, din trandafirii cu pricina a ieşit mesajul: ”Te iubesc, Alina”, fiecare literă fiind în alt buchet.


Contactată de reporterii WOWbiz.tro, Alina Pană a recunoscut că a fost impresionată de gestul cu pricina. ”E un gest frumos, nu am ce să spun. Cine le-a trimis? Nu pot spune, momentan nu pot spune nimic, dar, oricum, nu cred că asta contează. Adică, momentan nu am nicio relaţie, nu se pune problema de aşa ceva”, ne-a explicat Alina Pană.

Alina Pana, din ce în ce mai îndrăzneaţă în poze

Fosta Războinică Alina Pană a renunţat la pletele blonde şi s-a făcut roşcată şi, odată cu schimbarea look-ului, a schimbat şi felul în care se expune. Astfel, după ce s-a lăsat fotografiată, la malul marii, pe nişte stânci, purtând un costum de baie minuscul care îi punea în evidenţă trupul perfect, focoasă Războinică a primului sezon al show-ului Exatlon România şi-a făcut curaj şi a început să pozeze în ipostaze din ce în ce mai îndrăzneţe, parcă pregătindu-se să se reorienteze şi să înceapă o nouă aventură, speră ea, la ”Bravo, ai stil!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate