Alina Pana de la Exatlon se reprofileaza! Ce meserie va avea frumoasa “Razboinica”

Frumoasa care a impresionat in timpul show-ului Exatlon este decisa sa isi faca o cariera cat se poate de serioasa in domeniul… dreptului, motiv pentru care se pregateste din greu pentru a urma o cariera in aceasta directie.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

„Am terminat Facultatea de Drept, nu am profesat în acel domeniu şi au trecut 7 ani, aşa că am uitat ce am învăţat. Mi-ar fi greu să o iau de la capăt”, spunea cu ceva vreme in urma Alina Pana.

Doar ca, de curand, ea s-a apucat, din nou, de studiu, fiind surprinsa cu cateva carti cat se poate de serioase, in mana: Codul de Procedura Penala si cel de Procedura Civila, semn ca focoasa “Razboinica” vrea sa o ia de la capat. “M-am apucat sa invat, voiam sa vad dac amai stiu termenii, daca mai imi amintesc ce am invatat la Facultate. Trebuie sa fac ceva pentru mine eu, nu sa astept sa faca altii. In octombrie, daca voi fi suficient de pregatita, ma voi duce la examentul de intrare in magistratura”, ne-a spus, in exclusivitate, Alina Pana, “Razboinica” care a impreisonat la Exatlon.
Mai mult decat atat, sustine frumoasa fosta concurenta a show-ului Exatlon, ea este decisa sa devina judecatoare. “Cred ca meseria de judecator ar fi cea mai potrivita. Prefer oricum asta in fata ideii de a fo avocat”, ne-a mai spus Alina Pana.
Culmea, asta ar insemna pentru frumoasa Alina Pana sa renunte la marea ei pasiune, fitness-ul, ea fiind o adevarata experta in domeniu. De altfel, inainte sa ajunga la Exatlon, Alina Pana a castigat de trei ori, in 2014, 2015 si 2016, concursul "Bikini Fitness Cipru", a terminat pe locul 8 concursul "Arnold Clasic Europe" si a fost pe locul 3 la concursul "Greek Cup Atena". Toate aceste premii le-a castigat pentru Cipru, tara in care Alina locuia in acea perioada.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate