Alina Pană, sexy în Cipru! Pictorialul cu care și-a înnebunit fanii

Alina Pană, fosta Războinică din primul sezon al show-ului Exatlon, pare decisă să își înnebunească fanii și, de ceva vreme încoace a început să pozeze în ipostaze care mai de care mai fierbinți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

fara descriere

Iar de curând, Alina Pană a fost în Cipru pentru câteva zile, focoasa Războinică îmbinând utilul cu plăcutul. Astfel, în vacanța petrecută pe malul mării, Alina pană a apelat la un prieten de-al său pentru un pictorial mai mult decât fierbinte.

Citeste si: Cele mai sexy imagini cu Alina Pană! Războinica a făcut furori la malul mării

Citeste si: Imagini fierbinți cu Alina de la Exatlon și un bărbat misterios! Fosta ”războinică” a ”incendiat” plaja

Citeste si: Alina Pană are un nou iubit! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre bărbatul care i-a furat inima senzualei Războinice

Astfel, purtând o serie de ținute care mai de care mai senzuale, Alina Pană a făcut spectacol pe plaja din Cipru. Îmbrăcată într-o rochiță, fără lenjerie, fosta Războinică Alina pană a intrat, la un moment dat, în apă, reușind să facă ca hăinuțele de pe ea să devină extrem de... transparente și, evidentă, să își pună astfel în valoare decoletul de infarct pe care îl are.

Normal, nu s-a mulțumit să apară doar astfel îmbrăcată în fața camerei de fotografiat, ci, fără să stea pe gânduri, a ”trecut” la următoarea ținută. Mai exact, un costum de baie minuscul, unul perfect pentru a-și pune în evidență picioare le lungi, fără picătură de celulită, pozițiile abordate fiind, cu toatele, de-a dreptul incitante.

fara descriere

Alina Pană are iubit

“Nu mai sunt la vârsta la care, dacă cineva mă abordează, să îmi și dedic timpul pentru el, să ne vedem. Am fost abordată, e adevărat, de mai mulți bărbați cunoscuti, dar nu sunt chiar așa ușor de impresionat și nu ne-am văzut. M-am mai documentat și eu pe internet (râde, n. red.), dar am spus "pas" la fiecare invitație”, ne-a recunoscut Alina Pană cu ceva vreme în urmă. Doar că, pare-se, de curând Alina Pană s-a răzgândit cu privire la viața de ”burlăciță” și acum are un iubit. ”Da, am un iubit. Ne cunoaștem de 17 ani și... acum s-a legat. Nu pot să spun prea multe despre el, momentan, suntem la început. Da, m-am lăsat cucerită”, ne-a explicat senzuala Alina Pană. Mai mult decât atât, recunoaște frumoasa Războinică, cei doi au devenit un cuplu fără să aibă, neapărat, o mulțime de gesturi romantice. ”Nu, nu mă cucerește un bărbat cu flori sau întâlniri romantice. Mă cucerește cu felul lui de a fi, iar el a reușit asta, m-am lăsat cucerită”, ne-a mai explicat, râzând, Alina Pană, precizând însă că nu este îndrăgostită până peste cap de respectivul bărbat. 

fara descriere

Ce trebuie să aibă bărbatul ideal pentru Alina Pană

Când vine vorba de bărbatul ideal, frumoasa Alina Pană devine… pretențioasă. Iar asta pentru că bărbatul care o vrea alături de el trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Și condițiile puse de frumoasă "Războinică" nu sunt chiar ușor de ignorat. “În primul rând, un bărbat care vrea să fie lângă mine trebuie să mă respecte. Și, important din cale afară, să mă facă să îl respect. Adică, să fie un om cu care să am ce discuta, să nu mă plictisesc. Apoi, trebuie să aibă simțul umorului, să fie spontan și să fie și, cât de cât, arătos. Apoi, iar asta contează, să fie inspirat, să înțeleagă ce îmi doresc. Și să fie stabil emoțional, pe mine nu mă interesează relațiile care să nu fie serioase”, a spus, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro, Alina Pană.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate