Alina Pușcaș a ieșit la plajă la doar două săptămâni după ce a născut! Ce lăuzie?!!!! Uite-o cum arată în costum de baie! Și-a luat cu ea toți cei trei copii! VIDEO EXCLUSIV

Abia a născut cel de-al treilea copil al său, dar Alina Pușcaș nu a stat prea mult în casă. Și-a luat copiii și a plecat la plajă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

A născut de două săptămâni, al treilea copil al său în doar patru ani, dar pare că nu are nicio problemă cu lăuzia. În timp ce alte femei abia ies din casă la două săptămâni după ce au născut, Alina Pușcaș a plecat la plajă cu toată familia. Adică, și-a luat soțul, cei trei copii, inclusiv bebelușul de două săptămâni, dar și bunicii, care probabil că sunt ajutoare de nădejde.

Alina Pușcaș arată foarte bine, e veselă și bronzată. E adevărat că burta nu a avut timp în cele două săptămâni să se retragă complet, însă peste vreo lună este foarte posibil să o vedem pe Alina cu o siluetă zveltă. Mai ales că paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe plajă, dar vedeta nu a stat o clipă locului. S-a alintat și s-a jucat cu fetița cea mare, Melissa, de doi ani, a verificat căruciorul în care dormea celalată fetiță, Iris, de două săptămâni, apoi s-a ocupat de băiețel, Alexandru, care are 4 ani.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Primele declarații ale Alinei Pușcaș, după ce a devenit mămică pentru a treia oară! Vedeta a adus pe lume o fetiță

Citeste si: Alina Pușcaș a avut probleme din cauza silicoanelor! ”S-a desfăcut operația”

Citeste si: Alina Puşcaş, incident neplăcut cu bona. Cum a găsit-o pe femeie în cameră, cand a ajuns acasă: "Am surprins-o, ea neştiind că eu am ajuns acasă"

Alina Pușcaș a născut la începutul lui august al treilea său copil

Alina Pușcaș, care este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, a devenit mamă pentru a treia oară pe 3 august. Vedeta a adus pe lume, prin operație de cezariană, o fetiță și la scurt timp a postat pe pagina sa de socializare primele imagini cu micuța, însoțite de mesajul: ”Iris Stoenescu, bine ai venit! Vom avea grijă de tine în cel mai bun mod“, a scris Alina Puşcaş.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate