Alina Puscas are necazuri in dragoste, dar mama ei e in al noualea cer! Lucia Turda povesteste cum a cucerit-o celebrul ei sot!

Gheorghe Turda si mama Alinei Puscas se iubesc ca-n prima zi si nu se sfiesc sa-si declare public dragostea.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere Mama Alinei Puscas, Lucia, si Gheorghe Turda se inteleg perfectIn timp ce fiica ei trece printr-o perioada dificila din punct de vedere sentimental, dupa ce s-a separat de sotul ei si barbatul a fost surprins de paparazzi in compania unei domnisoare, mama Alinei Puscas este mai fericita ca oricand in bratele barbatului ei, cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda.

Femeia isi aduce intotdeauna aminte cu drag de momentul in care a fost cucerita de partenerul ei de viata, acesta fiind inceputul unei casnicii frumoase.

"M-a cucerit cu ochii albastri si zambetul lui ravasitor. Dintii lui perfecti mi-au atras imediat atentia. Si, nu in ultimul rand, vocea. Mi-a si cantat de cateva ori. O data la Sibiu. A fost un moment deosebit. Mi-a facut o multime de complimente", a povestit Lucia Turda.fara descriereLa cateva luni dupa casatorie, relatia dintre Alina Puscas si sotul ei trece printr-un impas

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate