Alina Puscas, in topul celor mai sexy mamici de pe plaja! Imagini bune de “album de familie” cu vedeta tv, sotul si cei doi copilasi ai lor! VIDEO EXCLUSIV

Alina Puscas are o familie fericita si acest lucru se vede si din modul in care se distreaza impreuna la mare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Alina Puscas si sotul ei au fost surprinsi de paparazzi WOWbiz.ro la mare. Cei doi se aflau in apa cu cei doi copilasi ai lor, iar imaginea oferita era una foarte frumoasa. Vedeta tv se transformase intr-o mama grijulie, care s-a jucat in apa cu micutii ei. Si pentru ca micutii sunt de varste apropiate, fiecare parinte si-a luat in apa “responsabilitatea” distractiei pentru cate un copil. Asa ca, in timp ce sotul ei a intrat mai mult in apa cu baietelul, care a incercat un pic sa si inoate, Alina a ramas cu fetita, iar aceasta, mai mica, se tinea mai greu pe picioare in apa, asa ca a avut nevoie ca mama sa o tina in permanenta de manuta.

Insa imaginile cu Alina si sotul ei, stand in fund la malul apei si lasandu-se desenati cu nisip de copii, sunt tocmai bune de asezat in albumul unei familii fericite. Pentru ca asa parea a fi familia vedetei tv!

Desi a trecut prin doua nasteri, Alina Puscas a atras multe priviri pe plaja, pentru ca vedeta tv are un trup bine lucrat la sala. Alina Puscas si medicul stomatolog Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de mai multi ani, insa abia dupa ce vedeta tv a adus pe lume cei doi copii - Alexandru (3 ani) si Melissa (1 an si 9 luni) - a avut loc si nunta, in vara anului trecut. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate