Alina Puscas si Sandra Izbasa participa si ele la "Danseaza printre vise"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereGimnasta si actrita se vor numara printre concurentii care vor participa la noul show de la Antena 1. Sandra Izbasa si Alina Puscas au acceptat provocarea si vor lua parte la proiectul "Danseaza printre vise", alaturi de Diana Munteanu-Niculescu, Alina Eremia sau Vladimir Draghia.

„Acest proiect reprezintă o nouă etapă din viaţa mea şi e un nou început în lumea dansului. Îmi doresc să îl duc până la final cu brio, să îndeplinesc toate cerinţele, fiindcă aşa am fost învăţată de mică”, a declarat Sandra Izbaşa, citata de apropotv.ro.

fara descriere„Dansează printre vise e un vis al meu pe care îl am de foarte mult timp, o nebunie frumoasă în care m-am băgat uşor inconştient, pentru că toată lumea îmi spune cât de greu este, oportunitatea de a-mi demonstra că pot să o fac şi pe asta, o competiţie dură, pe care, evident, vreau să o câştig”, a precizat si Alina Puscas.

„Îmi doresc foarte mult să aung până în finală şi, evident, să şi câştig, iar asta presupune o perfectă funcţionare a trupului meu, fără glezne luxate, mâini răsucite sau chiar mai rău”, a mărturisit ea.

„Îmi doresc de la 19 ani să învăţ să dansez tango”, a completat Alina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate